• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

НАТО замразява сътрудничеството с Русия

НАТО замразява сътрудничеството с Русия

/КРОСС/ НАТО замразява всякакво сътрудничество с Русия, съобщи в Киев генералният секретар на алианса Андерс Фог Расмусен. Прекратяването на сътрудничеството е във всички области, каза Расмусен, визирайки сътрудничеството в Афганистан, сътрудничеството в операциите срещу тероризма, сътрудничеството в борбата с трафика на наркотици и срещу пиратските набези, предаде ИТАР-ТАСС.

Расмусен добави, че преустановяването на сътрудничеството ще остане в сила, докато Руската федерация не започне да се придържа към основните принципи, установени в документите, дефиниращи двустранното сътрудничество на НАТО с Москва. Расмусен даде пресконференция в украинската столица, където пристигна вчера.

Алиансът е готов да увеличи помощта си за Украйна срещу руската агресия, заяви пред журналистите Расмусен. Той обаче поясни, че НАТО няма за доставя оръжие на Украйна, но страните членки могат да го направят.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

НАТО никога не е била сътрудник с РФ, Русия сътрудничеше с НАТО.

08.08.2014 21:05:48

Анонимен

НАТО е организация на гейове и педераси и руските богатири няма защо да си сътрудничат с тях.

08.08.2014 15:41:27

Анонимен

Дребна марионетка, с манталитета на дребен мошеник. Още през 2001-ва, след скандала с тайните записи, трябваше да бъде пратен в трета глуха, ама на гномочетата на политическата класа всичко им се прощава...

08.08.2014 13:59:12

Анонимен

Това са само интереси прикрити под призиви за мир,демокрация,свобода и т.н.Ще се провалят скоро!

08.08.2014 13:27:02

Анонимен

Вероятно никога няма да разбера какво е общото между интереса на политиканите и интереса на народа, от чието име представят действията си. Какво общо има НАТО, в сегашния си вид, с положението в Украйна. Няма да разбера и каква е отговорността на безотговорните политици, които тласкат света към война или поне към увеличаване на разходите за въоръжение, след като има толкова глад и мъка по света. Единственото,у което ми е ясно, е че простотията на средно статистическия гражданин на света и неговата инертност ще позволят затриването на света.

08.08.2014 12:37:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.