• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

БСП-Велико Търново нареди листата за вота

БСП-Велико Търново нареди листата за вота

Велико Търново /КРОСС/ Областният съвет на БСП във Велико Търново е готов с листата за предстоящите през октомври избори.
Областният управител на Велико Търново инж.Георги Рачев получи най-висока подкрепа от членовете на Областния съвет на БСП, които с таен вот подредиха номинациите за листата с кандидати за народни представители, информират от пресцентъра на Областния съвет.
Водачът на листата вече беше определен от Националиня съвет на партията. Това е Мариана Бояджиева, досегашен народен представител, бивш председател на Областния и Общинския съвет на БСП във Велико Търново.
Шест личности бяха издигнати от десетте общински организации на социалистите в областта. Те бяха предложени за гласуване от областния съвет. Според получените гласове, те ще бъдат подредени от второ до десето място в листата. Третото място се запазва за представител на т.нар. „гражданска квота". Местата 7-мо, 11-то и 12-то са определени за представители на коалиционните партньори.
Според получените гласове подреждането е следното: на първо място е подреден инж. Георги Рачев, издигнат от Общинския съвет на БСП в Горна Оряховица, на 2-ро Милен Манолов, председател на Общински съвет на БСП в Свищов, 3-та е досегашната депутатка от Областта Милка Христова, издигната от Общински съвет на БСП Павликени, следващите са Валерия Дончева - областен и общински председател на Младежкото обединение, Христо Стателов от Общинския съвет на БСП в Лясковец и Симона Лазарова - член на Младежкото обединение на социалистите в старата столица.
На заседание на 26 август Националният съвет на партията ще разгледа предложеното подреждане и ще утвърди листата за предстоящите избори.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.