• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

15 бивши депутати се връщат в парламента като съветници

15 бивши депутати се връщат в парламента като съветници

/КРОСС/Бившата депутатка Деница Гаджева се връща в Народното събрание като съветник на парламентарната група на "Атака". Зам.-председателят на партията проф. Станислав Станилов пък ще бъде съветван от сина си Станил Станилов, показва публикуваният на сайта на НС списък със съветниците на депутатите, парламентарните групи и постоянните комисии.

От него става ясно, че Кристиян Коев - Флейтата ще съветва парламентарната група на ДПС по медийните въпроси. Флейтата, чието име първоначално се свързваше с февруарските протести през 2013 г., стана пиар на ДПС година и половина по-късно. Освен това той бе приютен и в областната управа на София, където бе консултант по еврофондовете, назначен на граждански договор от предишния областен управител Емил Иванов от ДПС. Наскоро той бе уволнен от областната управа.

Интересни са и други съветници на депутати от ДПС. Ерджан Ебатин например е избрал за съветник брата на осъдения за престъпления по служба Митхат Табаков Сали Табаков.

Тунчер Кърджалиев ще разчита на кмета на Кърджали Хасан Азис, а сътрудник на Четин Казак ще е бившия зам.-министър на околната среда Фатме Илияз.

Ректорът на Великотърновския университет проф. дпн Пламен Легкоступ ще съветва депутата от Патриотичния фронт Милен Михов по въпросите на висшето образование.

Олимпийският шампион по спортна стрелба Таню Киряков ще съветва депутата от БСП Добрин Данев.

Лъчезар Тошев - депутат в шест парламента и бивш вицепрезидент на ПАСЕ и ръководител на делегацията на България в ПАСЕ ще съветва Методи Андреев (ГЕРБ). Другият му съветник ще е Александър Йорданов Стайков с ресор "Медии", пише offnews.bg.

Общо 15 бивши депутати се връщат в парламента като съветници.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.