• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Любителите на нашумялата игра Pokemon Go могат да очакват изданията още през септември

Любителите на нашумялата игра Pokemon Go могат да очакват изданията още през септември

/КРОСС/ Наръчник за Pokemon Go и два детски романа с приключения и истории от света на покемоните ще предложи ЕГМОНТ на многобройните ловци на симпатичните създания. Книгите ще се появят на пазара през септември.

Издателството остава вярно на стратегията си да търси и предлага съдържание, вдъхновено от дигиталния свят. Любимите на децата герои от видеоигри и интернет пространството провокират интерес към четенето за забавление и удоволствие и често увличат младите читатели и в света на по-сериозната литературa.

Наръчник за Pokemon Go
Съдържа всичко, което трябва да знаеш, за да се превърнеш в ненадминат майстор на завладялата света мобилна игра Pokemon Go. Трикове, съвети, идеи, представяне на малките създания и техните възможности и информация от професионални играчи ще ти помогнат да търсиш и улавяш покемони, както и да изкачваш с лекота нивата в играта. Приготви се за тонове забавление и успехи в тренировките и битките! #CatchThemAll
Автор: Кейси Холтър
Възраст: 7+

Два романа от поредицата „Кемп Пикачу"
#1 Welcome to Camp Pikachu („Добре дошли в Кемп Пикачу")
#2 Capturing Cresselia („Залавянето на Креселия")

Две забавни истории за ловци на покемони. Кемп Пикачу посреща любителите на приключения и пресъздава света на любимите видеоигри и анимационни серии за покемоните. Отборни съревнования, летни премеждия, тайна база в короната на дърво, приятелства и предателства съпътстват лагерния живот, вълнуват и забавляват читателите.
Автор: Алекс Полън
Възраст: 8-12 г.

Близо 20 години децата от цял свят разкриват завладяващия свят на покемоните. Днес семейството им се състои от множество продукти като видеоигри, игри с колекционерски карти, анимационен телевизионен сериал, филми, играчки и много други. Игрите насърчават стратегическото мислене и подпомагат развитието на основни математически умения. Покемоните застават зад идеята за спортсменското начало, честната игра и уважение към всеки състезател.
Покемоните са въображаеми същества с различна форма и размер, които живеят сами в дивата природа или в близост до хората. В повечето случаи те не говорят, освен когато изричат имената си. Покемоните биват отглеждани и тренирани от своите собственици, наречени „треньори". По време на приключенията си създанията се развиват, добиват опит и дори в определени случаи еволюират и стават по-силни. Към момента над 700 същества населяват вселената на покемоните.

Pokemon Go e интерактивна игра, пресъздаваща света от известната анимация. Само седмица след излизането си в началото на юли 2016 г. играта предизвика небивал фурор в реалния и виртуалния свят - потребителите й надхвърлят тези на американския Twitter - 65 млн. души.
Мобилното приложение използва т. нар. добавена реалност (augmented reality), която комбинира компютърно генерирани образи с реалната среда. Целта на играта е улавянето на известните покемони с помощта на GPS-a и камерата на смартфона на играча. Така приложението принуждава потребителите да излязат навън и да се разхождат в реалния свят в търсене на създанията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.