• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Столиците по света

Столиците по света

/КРОСС/Колко процента от хората не обичат да пътуват? Със сигурност са малко. От друга страна колко процента са любопитни и обичат да научават нови неща? Със сигурност това са по-голямата част от човечеството.

Столиците по света си имат свои истории, свои атмосфери и свои забележителности. В повечето случаи столицата на една страна е отражение на действителността в цялата държава. Опознавайки столиците, можем да опознаем и съответната страна.

Пътуването зарежда с нови емоции и кара хората да мечтаят. Би било чудесно всеки да може да обиколи столиците в Европа, в Северна и Южна Америка, в Азия и Африка, в Австралия и Океания. Така ще опознае целият свят. Всеки континент има своя собствена култура, всяка държава също. Някои от столиците са огромни и шумни. Други са малки и не така популярни дестинации. Някои от световните столици са дори опасни и по-добре да не помисляте да пътувате до там.

За съжаление пътуването из целия свят е много трудно за повечето хора. Трябват време и средства.

Но има и друга възможност. Включете се в шеметното пътешествие на Столиците по света - сайт за пътуване и мечти. Трудно ще намерите по-евтина възможност да обиколите всички столици по света, да научите повече за тях и да ги опознаете.

Макар и виртуално, приключението ще Ви пренесе в столицата на Италия, Рим. Тя е световноизвестна с Колизеума, Пантеона, Римския Форум. Папата и Ватикана също са в Рим. А можете да погледнете за Буенос Айрес - той е известен с тангото, темпераментния живот, Театър Колон. Аржентинската столица дори е наричана „Париж на Южна Америка". Искате да научите повече за Токио - трябва само да погледнете при столиците в Азия. Гарантираме, че Токио ще Ви омае. Ходили ли сте на Карибите - ако ли не, проверете при столиците в Северна Америка. Ще се влюбите в Сан Хосе - столицата на Коста Рика, Бриджтаун - столицата на Барбадос, Сейнт Джорджис - столицата на Гренада.

В рубриката Забележителности в столиците ще откриете списък с най-интересните места в различните столици по света. В друга рубрика ще можете да се ориентирате за цените в различните столици. Така ще можете да планирате своя бюджет, ако решите да пътувате.

Екскурзиите могат да имат своите особености и нужда от планиране. В Столиците по света ще намерите много съвети за всяко пътуване до всяка точка по света.

Не забравяйте възможността да се абонирате за бюлетина на Столиците по  света. Ще получите два страхотни подаръка и ще научавате за нова и интересна информация, промоции и съвети.

Накрая ще си позволим един съвет. Когато имате възможност, пътувайте! Няма по-добър начин да се заредите и обогатите. И е много по-хубаво да видите на живо Биг Бен в Лондон, Белият дом във Вашингтон, Лувъра в Париж или Музеят на АББА в Стокхолм. Всъщност интересните места по света са хиляди.  

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.