• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Стоун: САЩ ще започнат световна война, за да разрушат Русия, Китай и Иран

Стоун: САЩ ще започнат световна война, за да разрушат Русия, Китай и Иран

/КРОСС/ Режисьорът Оливър Стоун, известен с критиките си към външната политика на американските власти, публикува във Facebook ново обръщение към нацията, в което признава, че е "уплашен" от това, което се случва в момента в света - най-вече в Украйна, под влиянието на САЩ, пише RT.com.
Стоун заявява, че световната хегемония, към която се стремят Щатите, не предвещава нищо добро за някой от американците и за останалата част от света. Той предупреждава сънародниците си, че агресивната намеса в делата на Източна Европа е "път към ужасна съдба".
"Мразя да всявам паника, но съм уплашен. Невъзможно е да мълча, гледайки на забавен каданс катастрофата, която обхваща света", казва режисьорът.
„Бясното куче" Нетаняху продължава да разваля репутацията на САЩ в цивилизования свят с варварските кръвопролитията в Газа. Истината е, че това няма да накара САЩ да се отклонят от пътя към още по-ужасната съдба - тази, която ни чака в Източна Европа.
Миналата седмица Обама каза на критиците си: "Очевидно хората забравиха, че САЩ като най-силната нация в света, все още не разполага с пълен контрол над света".
Много смело заявление, ако се замислиш. Откога световно господство стана официална политика на САЩ? Мисля, че от 1991 г., след падането на комунизма, но сега, когато маската е свалена, ние, като граждани на света, а не само като американците, трябва нещо да направим с тази нова реалност: САЩ искат да контролират света и ние няма да можем да спрем опитите на политиците да окажат влияние на Русия, Китай и Иран. И ние ще прибегне до всякакви средства, включително и войната", пише Стоун на профила си във Facebook.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.