• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Зов за помощ на отчаян баща трогна стотици в социалните мрежи

Зов за помощ на отчаян баща трогна стотици в социалните мрежи

София /КРОСС/ Писмо със зов за помощ на баща, който не може да осигури дрехи и обувки за децата си, привлече вниманието на много хора в социалните мрежи.
„Пише ви един баща с протегната ръка за спокойна и сбъдната Коледа" - така започва трогателното писмо на Светослав Тонев, което предизвика огромен отзвук в социалните мрежи. Светослав, съпругата му и двете им малки деца живеят в малка къща в кубратското село Юпер в крайна бедност.
Родителите са безработни и нямат възможност да осигурят мечтаната Коледа за своите деца. „Ако намеря работа, два-три дена работя и после може и десет дена може и да няма откъде да изкарам, принуден съм и като гробар да ходя, като почине някой, гробове копая, търся всякакъв начин за препитание", разказа бащата пред bTV.
Семейството живее само с обезщетението за безработица на Светослав. Те обаче не стигат. „Много трудно се справяме, но сега, като няма работа и човек се принуждава на всичко и се чудя какво да правя и вече се принуждавам към телевизия да се обърна, навсякъде, тез деца гладни не могат да стоят, така човек се принуждава на всичко", казва съпругата му Даниела.
В писмото си Светослав не иска пари, той моли само за дрешки за децата си, които са пълни отличници. Надявайки се на чудо по Коледа, той отправя благодарност към всички добри хора, които помагат на семейството му.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Георги

Добре,но ако мога да помогна как например да изпратя дрехите,защото съм от Варна и ..

17.12.2014 17:40:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.