• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

„Мудис“ подобри прогнозата си за суверенния рейтинг на Русия

„Мудис“ подобри прогнозата си за суверенния рейтинг на Русия

/КРОСС/ Рейтинговата агенция „Мудис" подобри прогнозата си за суверенния рейтинг на Русия от „негативен" на „стабилен", пише „Российская газета".

Анализаторите подобриха прогнозата, след като беше приета средносрочната стратегия за намаляване на зависимостта от петролногазовите доходи. „Това е очаквано решение. То отразява реални подобрения в икономиката, които са постигнати благодарение на обмислената макроикономическа, бюджетна и кредитно-парична политика от последната година и половина", смята министърът на икономическото развитие Максим Орешкин.

„Повишаването на суверенния рейтинг напълно отразява обективните подобрения в икономиката на нашата страна, основното от които е постепенното излизане от рецесията и като следствие: бавния икономически ръст", отбеляза Татяна Минеева, вицепрезидент на „Деловая Россия".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тролът има боза в черепната кутия!

20.02.2017 22:25:37

Анонимен

Ще ядеш на Сорос..........

20.02.2017 18:58:04

Анонимен

Дигна ми се рейтинга, значи мога да си пйна одеколонче. Наздорове, товарищи! Долу Сорос!Да живее султан Ердоан!Да здраствует Трамп-нашия нов и верен друг! Ама утре, кво ще ям?

20.02.2017 16:03:12

Кнчита вурстов

Не може да смени господаря си без разрешение.Сьвременните тролове са сьздадени от генетично увреден материал (прокиш) и главите им са пьлни с плесенясала оборска тор.Кво да се прави,никой не си избира родителите

20.02.2017 15:25:55

Анонимен

Какъв Суверенов си ти бе? Ти си един тъп, платен тиквеник, който бълва опорните точки на Сорос. Сменяй бързо господаря, че ще останеш без пари, защото Сорос го подгониха в Унгария, САЩ, напоследък и в Гърция. Щом петелът е пропял при съседите ще дойде и у нас. Бегай бързо без да се оглеждаш.

20.02.2017 14:30:51

Прозноз Суверенов

Всичко в Путинска Рассия цъфти и връзва..Картожки още има , "Боярщик" -тоже, ватенките са евтини, валянки има, ушанки -да не говорим.Ама тези САНКЦИИ....На нас не ни пречат, ама ... и това , което сега имаме , не знаем какво ще стане...

20.02.2017 13:20:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.