• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Българският производител на спортни коли SIN CARS анонсира нов модел

Българският производител на спортни коли SIN CARS анонсира нов модел

/КРОСС/ Българският производител на бутикови спортни и състезателни автомобили SIN CARS на Росен Даскалов обяви, че в скоро време компанията ще разшири портфолиото си и ще предложи на потребителите уникален нов модел, наречен SIN S1.

Това, което отличава SIN S1, е неговата модулна конструкция, която позволява конфигурирането му според предпочитанията на потребители и предназначението на автомобила, както и това, че цената му ще бъде достъпна за по-голям потребителски кръг.

Конфигурирането на SIN S1 започва от неговото шаси, след което купето на автомобила може да бъде персонализирано според клиенските предпочитания, като от компанията са предвидили както вариант кабриолет, така и напълно оборудвано купе с климатична инсталация, възможност за поръчка на електрически стъкла, различни интериорни изпълнения и други. По този начин, потребителят има възможност да конфигурира бъдещата си кола както според предпочитанията си, така и според бюджета си. Благодарение на модулната си конструкция, от SIN дават възможност и за доразвиване на колата след нейното закупуване.

Бъдещите собственици на SIN S1 ще могат да избират също така между няколко варианта на задвижване, като ще могат да заложат както на стандартен бензинов двигател с мощност от до 450 конски сили, така и на хибридна задвижваща система и дори изцяло електрическа такава.

От SIN имат намерение да произвеждат S1 както в Европа, така и в Съединените Американски Щати, а първата поява на автомобила се очаква да бъде на международното изложение в Женева през пролетта на следващата година. Първите доставки се очаква да започнат в началото на 2019 година.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.