• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Ало, Ваньо

Ало, Ваньо

/КРОСС/ Ваньо Танов: Здравей. Извинявай, че пак ви притеснявам по туй...Сега, обадиха ми се моите хора, че са влезли отново в „Леденика" и те работят на намалено осветление, работят вътре. Сега, аз не знам какво сте се разбрали последно. Уговорката беше това, което имат като наличност, да го бутилират и да го изведат. Обаче те в момента произвеждат. И в дневника са намерили, че им пише при намалено осветление, за да не бъдат хванати, че работят.

Симеон Дянков: Ами, спираш ги. Нищо не сме се разбрали. Аз нищо не съм им обещавал.

Ваньо Танов: Въпросът е, не знам, премиерът е обещал и да не каже, че аз съм пратил нарочно да ги проверяват, та да нямат изход от положението.

Симеон Дянков: Не, не, не. Премиерът ми го даде на мен и каза: „Ти се оправяй". Аз се срещнах два пъти с него, но извън това, нали, да се бутилира това, което е произведено, нищо друго не сме се разбирали. Така че, ако има нещо, ги затваряй.

Ваньо Танов: Аз исках да знам. Да не би да му е казано: „Абе, ти си работи, докато минеш през съда". Той сигурно е казал: „Аз в съда ще си платя и ще се оправя". Това исках да знам, защото сега като напишем акта и той посмъртно никога няма да си върне лиценза.

Симеон Дянков: Не, не, нямаме никакво разбирателство, така че си действай спокойно.

Ваньо Танов: Мм... Шефът ще подскочи страшно много. Ще каже, че е нарочно. А аз съм им възложил задачи и не мога да им кажа сега не си изпълявайте.

Симеон Дянков: Добре. Бойко да подскочи. Той беше казал аз да се оправям. Така че ще се оправям.

Ваньо Танов: Тук има свръхконтрол и той не е само на едно място, а навсякъде, за всички. И тука веднага го узурпират. И сега аз трябва да им кажа: „Недейте пишете. Недейте вършете работата".

Симеон Дянков: Да, де, да. Не, не, не. Действайте си, действайте, аз ще го поема.

Ваньо Танов: Добре.

Симеон Дянков: Ще поема. Хайде, чао.

Ваньо Танов: Чао.

Бойко Борисов: Ало, здрасти. Абе тоя Мишо Бирата ми се обади сега пак.

Ваньо Танов: Да?

Бойко Борисов: В неговата фабрика влезнали митничари ли са, полицаи ли са, събират телефони, правят там някаква акция.

Ваньо Танов: Значи, когато беше разговорът при вас, и нали вие казахте да се срещна с него и да се разбера. Аз го извиках при мене и почнахме да разговаряме. Обади се г-н Дянков и каза: „Аз карам влака, да дойде при мене".

Бойко Борисов: Да.

Ваньо Танов: И аз го изпратих и повече... Сега в момента ми се обадиха, че някакъв гражданин звъни, че туй работи, Бирената. И има и дежурен телефон, че са изпратили мобилната група да види какво правят през нощта вътре в завода. В смисъл, казва, че работи заводът при отнет лиценз. Аз му звъннах по мобила и му казах: „Тази бира, която е налична, бутилирай я, докато оправим нещата" ... го извика и аз не знам те какво са се разбирали.

Бойко Борисов: Аз го видях Дянков и го пратих при него да се разберат.

Ваньо Танов: Аз звънях на министъра и му казвам: „Г-н Министър, имахме уговорка с премиера по този въпрос. Вие го извикахте, кажете ми какво сте се разбрали последно. Той ми вика: „Нищо не съм се разбирал с него. Казах му да си извади тази бира, която е останала там и това е". И аз сега не знам какво да им кажа. По принцип звъннах и няма да... щото аз заминавам утре за Македония, тъй като има три дена среща на Световната. И им казах: „Хората са писали, няма да го завеждат и искам да ми го докладват на мене". За да мога да разговарям с вас и да видим какво да...

Бойко Борисов: Хайде прибирай ги оттам, нали поехме ангажимент да не...

Ваньо Танов: Да де, обаче работим в различни посоки. Аз правя едно, а министърът...

Бойко Борисов: Не бе. Аз го виках и му казах и точно това съм му казал. Затова, кой е пратил групата там?

Ваньо Танов: Ами то е станало по обаждане...

Бойко Борисов: Добре, обади се. Обади се, извади ги оттам и като се видиме, ще го говориме...

Ваньо Танов:... защото, ако ги заведа, той няма лиценз...

Бойко Борисов: Да. И това да се направи в момента.

Ваньо Танов: Аз това казах. Материалите да бъдат на моето бюро и няма да се прави нищо, докато не се върна да взема решение по въпроса.

Бойко Борисов: Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.

Ваньо Танов: Разбрано. Сега ще звънна на министъра и ще му кажа...

Бойко Борисов: Кажи му на министъра. Значи звънни му на министъра, кажи му какво съм казал и същото и на Мишо му се обади и му го кажи.

 

Бойко Борисов, министър-председател на Р България, Симеон Дянков, министър на финансите на Р България, Ваньо Танов, директор на Агенция „Митници"
12(13) март 2010 г.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Трактора

Ся ща я раздуя пак старата песен и Ваньо няма да посмее да ми пипне каналите /докато се лекувам у Виена де/

12.08.2014 21:16:45

Анонимен

А защо спят опозиционните образувания, та не бият камбаната и не вдигат на крак останалите правилно мислещи съсловия В Европа ?! Тук става въпрос за откровени престъпления, извършвани от Бойко Борисов и на обществото се поднасят като новогодишен поздрав, а не като потресаваща злоупотреба с доверието на българския народ ?!

12.08.2014 19:51:20

Анонимен

И КВО ? ПРОКУРАТУРАТА ОЩЕ ЛИ СПИНКА ИЛИ СИ Е ПОЛУЧИЛА ЛЕПТАТА И ПАК Е ПРОДЪЛЖИЛА ДА ЧАКА ?!

12.08.2014 16:48:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.