• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Използвайте пространството

Използвайте пространството

/КРОСС/ Днес малко или много хората не използват пространството, с което разполагат. Причините за това са различни, но закостенялото мислене, че тавана не служи за друго освен за склад за стари мебели и боклуци е време да изчезне. Снабдете се с фирми за извозване на строителни отпадъци и премахнете всичко старо. Имайте предвид, че фирмите, които се занимават с контейнери за строителни отпадъци София, спокойно ще премахнат цялото количество боклуци, дори то да е 7 кубика. Когато ви бъде направена доставка на контейнери, то вие можете да премахнете старите скринове, шкафове, счупените столове и какво ли още не. На практика ще получите много празно пространство, което можете да оползотворите, както намерите за добре. Използвайте активно контейнери за отпадъци. Чрез контейнери под наем ще се отървете от вехтите неща и ще се снабдите с нови.

Идеята за извозване чрез контейнери за отпадъци и в последствие реномирането на пространството на тавана е залегнала в САЩ преди години. Това е така не защото там няма как да се правят сгради, а защото терените там са много скъпи. Ето защо хората активно използват таванските помещения. В резултат те могат да се превърнат в какво ли не, а идеи могат да се черпят от там много солидно. Така можете да поставите в най-високата част от тавана си стенен шкаф. Ако той е по-голям, то вие можете да използвате горната му част в своеобразна спалня. Освен това имате шанс да направите така, че спалнята да бъде достижима чрез стълбище, което се прибира или сваля от тавана. Освен това големите стълбища могат да се превърнат и в килер. В него ще се събират всички неща за сън, като юргани и други. Можете да избиете капандура. Тя ще допринася за повече светлина на тавана. Освен това цяла София може да се вижда чрез избиването на тераса, на която можете да сложите малко зеленина.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.