• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

ОББ и ДЗИ се включват в „поход“ до Луната

ОББ и ДЗИ се включват в „поход“ до Луната

/КРОСС/ Компаниите от банково-застрахователната група KBC в Европа ще изминат заедно 384 000 км в името на десетки благородни каузи.  

Тази есен белгийската финансова група KBC отправя предизвикателство към своите служители, клиенти и партньори – да изминат заедно разстоянието от Земята до Луната  или точно 384 000 км. Десетки хиляди хора от 6 държави, в които оперира КВС Груп, ще допринесат за изпълнението на амбициозната цел с бягане, плуване, колоездене, спортно ориентиране, гребане и други. Чрез специално разработена за целта платформа TEAM BLUE CONNECTS те се включват в спортни събития и символично „даряват“ изминатите от тях километри.

В замяна КВС Груп ще монетаризира всеки изминат километър и ще дари средствата за местни каузи. В България набраните суми ще бъдат дарени за каузите „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ на ДЗИ, ОББ Старт-ъп, Българската Коледа, уроци по финансова грамотност на Фондация because и Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“. В допълнение всеки желаещ може да закупи специално създадената за предизвикателството тениска I AM TEAM BLUE, а средствата за закупуването ѝ да насочи сам към пожеланата от него кауза.

                          

България в лицето на ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните дружества на ОББ допринася с близо 20 собствени и партньорски събития, в които участие взимат десетки хиляди души. Освен това, в подкрепа на голяма цел, КВС Груп в България дава възможността на всеки желаещ да регистрира свое спортно събитие, на което да покани своите близки, приятели, семейство и колеги. Единственото изискване е в събитието да се включат повече от двама души и да бъде регистрирано в платформата TEAM BLUE CONNECTS. Единственото условие е спортовете да не включват изминаване на километри чрез моторно превозно средство.

Програмата със собствени събития ще открие ДЗИ със серия от три веломаратона ДЗИ Вело в Бургас, Пловдив и Стара Загора, съответно на 29 септември, 6 и 13 октомври. В тях ще могат да се включат както професионални колоездачи, така и любители. Компанията покрива и дневните застраховки на всички участници от свободния старт.

Обединена българска банка организира своя първи ОББ тенис турнир на 13 и 14 октомври, в който служители и партньори на банката ще могат да премерят сили на кортовете на Национален ОББ тенис център.

Пътуването до Луната ще завърши с вертикално бягане на 25 октомври, когато емблематичната сграда ОББ Милениум център, с височина 95 метра, ще се превърне в домакин на нетрадиционния ОББ Вертикален маратон/ ОББ Въртикал рън. Всички посетители на централата в този ден ще имат възможността изпитат куража си – 24-те етажа на сградата ще ги очакват, заредени със сили и мотивация, защото след 16:00 ч. единственият начин да се придвижат ще бъде да използват стълбите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стефан

ОББ вече не са това, което бяха. След сливането със Сибанк, нивото на обслужване доста спадна, за съжаление!

27.09.2018 16:54:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.