• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Стоянка Мутафова с нова роля на нова сцена

Стоянка Мутафова с нова роля на нова сцена

/КРОСС/ Любимата на всички Стоянка Мутафова ще спечели отново сърцата на публиката с нова роля на нова сцена. През новия театрален сезон 93-годишната актриса ще играе и в Независим театър.

Тази есен примата на българския театър влиза в нова роля в комедията „Началото на края".

Спектакълът е първата копродукция между Независим театър и Драматичен театър Пловдив. Предпремиерата му в София ще е на 21 септември на ул. „Върбица" 12. Пловдивският Драматичен театър ще домакинства премиерата на съвместния спектакъл през октомври.

В комедията на Себастиан Тиери на Стоянка Мутафова ще й партнират Пьотр Кшемински, Марияна Йотова, Елена Атанасова и Тодор Дърлянов. Актьорите репетират под режисурата на Андрей Калудов на сцената на Независим театър още преди края на миналия театрален сезон. 

На 19 септември под прожекторите на Независим театър ще застане и актьорът Любен Кънев с авторския си кино-театрален моноспектакъл „STOP - дяволът се призна за виновен!".

Младият и талантлив актьор, който доби популярност с ролята си на инспектор Тодоров в сериала „Под прикритие", обиколи Европа през пролетта с авторския си спектакъл и зарадва феновете на театрланото изкуство в Лондон, Мюнхен, Нюрнберг и Рим. Тази есен за първи път у нас моноспектакълът ще бъде игран на театралната сцена на улица „Върбица"12.

„Героят в STOP е хищник, играещ с жертвите си като с мишки, разкъсващ, разярен, сексуално агресивен. Като персонаж от филм на Гай Ричи, за когото задръжки не съществуват. И той „смуче и пуска" кръв, но примесена със смях, който, без съмнение, и британската публика, известна с особеното си чувство за хумор, ще улови", гласи афиша на спектакъла за еропейското му турне.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.