• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Финалният уикенд на Solar Summer 2016 - взрив от емоции

Финалният уикенд на Solar Summer 2016 - взрив от емоции

/КРОСС/Вече цели 13 години организаторите на най-големия български фестивал за електронна музика Solar Summer не спират да изненадват приятно своята публика. Отново имаше доста инетересни и смели решения при подбора на артисти. Звезден старт на фестивала даде един от най-успешните и популярни у нас диджеи Mark Knight. Първият двоен парти уикенд на 5 и 6 август премина под музикалния съпровод на Dubfire, който представи своя Live Hybrid на българска сцена. Същата вечер феновете чуха и Samanta - първото женско присъствие на тазгодишния афиш. Втората вечер в тандем избухнаха Anna и Sharam. Парти уикендите продължиха с пълна сила и на 12 август публиката отново се наслади на класика Fedde Le Grand чието присъствие е абсолютно задължително. На следващата вечер почитателите на качественото техно имаха невероятната възможност да бъдат свидетели на една изключително неочаквана и различна колаборация между Joseph Capriati и Danny Tenaglia. С удоволствие можем да наречем това събитие "b2b бомбата" на Solar-a. За „черешката на тортата" бе планувана една от най-сладките и популярни техно двойки в света - Adam Beyer и Ida Engberg. Нека Ви разкрием малко повече подробности "от кухнята" за това събитие.

Знаем, че в живота е възможно всичко да се случи, когато най-малко се очаква. Така се случи и с участието на Ida Engberg. За огромно съжаление на публиката в деня на събитието организаторите от YALTA CLUB съобщиха, че поради лични причини тя няма да присъства на шоуто. Но като верни и върли почитатели на тази музика, хората нямаха и капка съмнение, че Adam ще оправдае на максимум отсъствието на прекрасната си съпруга. И не сбъркаха!

Adam Beyer е едно от най-известните имена на глобалната музикална сцена. Метеоричното му изгряване на световната алея на славата е в началото на 90-те, когато категорично поставя родната си Швеция на техно картата на Земята.

Един от най-активните диджеи в бранша е главната движеща сила зад топлейбълите Drumcode, Truesoul, Code Red и Mad Eye. Заедно с други бележити артисти от Стокхолм, Adam е станал синоним на шведския техно саунд и си остава един от най-големите и вдъхновяващи диджеи-продуценти на планетата.

19 август несъмнено ще бъде паметна дата в парти историята на Solar Summer 2016. Стартът на вечерта бе поверен на един от българските топ артисти - Philip Chernikov, който чудесно се погирижи за музикалната атмосфера. Точно в 02:30 ч. Beyer стъпи на сцената и бомбата избухна. Още с появата си той предизвика бурни емоции и от първите секунди на сета му публиката вече владееше ритъма с техно стъпки. Градусите на настроението се покачваха с пълно темпо, а звездата все повече и повече показваше на своята публика, че напълно заслужава мястото си там.

По традиция партито продължи до ранни зори. Публиката не искаше да пусне своя любимец да си тръгне и неведнъж приканваше звездата на бис. Аплодисментите не спираха да валят, виковете не стихваха, усмивките не слизаха от лицата, а емоцията от преживяното се усещаше дори във въздуха.

От опит знаем, че щастието е истинско само тогава когато е СПОДЕЛЕНО! А тази вечер определено влиза в графа - истински щастлива вечер!

С участието на друга голяма звезда от top of the top сред диждеите - Victor Calderone бе поставен и финалът на фестивала на 20 август.

Solar Summer 2016 приключи, но остави безкрайно горещи следи, които да топлят сърцата и да припомнят, че на Cacao Beach под звездите ни е най-добре!

Автор:Ива Пешева 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.