• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

LG Electronics (LG) ще представи истински 8K телевизори

LG Electronics (LG) ще представи истински 8K телевизори

/КРОСС/ LG Electronics (LG), които предоставят истинско 8K изживяване, ще представят нова серия още по-добри 8K телевизори следващата седмица на CES® 2020 – 8 нови 77 и 65 инчови телевизори, които да се присъединят към съществуващите 88 и 75 инчови.

Разнообразната линия за 2020 включва премиум клас LG SIGNATURE OLED 8K телевизори с 88 и 77 инча и подобрен LG NanoCell TVs (models 75/65 Nano99, 75/65 Nano97, 75/65 Nano95). Всеки от моделите покрива изискванията на индустрията за новата дефиниция за 8K Ultra HD определена от Асоциацията на потребителската технология (Consumer Technology Association - CTA).

Освен истинско 8K, телевизорите на LG са устойчиви на времето, за да позволят на потребителите да се насладят на преживяването дълги години.

Новите модели предлагат възможността да се възпроизвежда оригинално 8K съдържание благодарение на поддръжката на най-широката селекция от 8K източници на съдържание от HDMI и USB цифрови входове, както и HEVC, VP9 и AV1, като последният се поддържа от големи доставчици на стрийминг, включително YouTube. 8K телевизорите на LG ще поддържат 8K стрийминг на съдържание с бързи 60 кадъра в секунда и са сертифицирани да доставят 8K 60P през HDMI.

Най-новите 8K телевизори на LG се отличават с подобрено представяне на звук и картина на всякакви приемници благодарение на новия α (Alpha) 9 Gen 3 AI процесор.

Чрез използването на технология за обучение, AI 8K Upscaling гамата за 2020 осигурява оптимизирано качество на картината и звука за всички видове съдържание чрез 8K увеличаване с помощта на изкуствен интелект.

Базирайки се на интелигентна мрежа за дълбоко учене, AI 8K Upscaling предоставя ярки и точни 8K изображения чрез анализиране на съдържанието и прилагане на Quad Step шума и Sharpness Enhancer базиран на честотата, който да подобри съдържанието с по-ниска резолюция до почти 8K съвършенство. 

AI Picture Pro на процесора α9 Gen 3 е способен да разпознава лица и текст на екрана, да прецизира и изчиства всяко изображение, за да създаде по-естествени тонове на кожата, добре дефинирани черти на лицето и по-ясни, по-четими символи. Нещо повече, автоматичният избор на жанр разпознава типа съдържание, което се гледа и автоматично прилага идеалните настройки на картината, като гарантира най-доброто качество на изображението между четири типа видео: филм, спорт, стандарт и анимация.

AI Sound Pro на LG анализира и класифицира звука на съдържанието сред пет категории - музика, филми, спорт, драма или новини. Това дава по-ясни гласове и по-богат фонов звук. Говорът се изолира и обемът му се увеличава, което прави значително по-лесно за зрителите да разберат, докато фоновите шумове се идентифицират и сцената се смесва до виртуална 5.1 съраунд за повишено ниво на потапяне на зрителя.

Заедно с изключителното зрително изживяване, телевизорите на LG 8K предлагат ново ниво на удобство, което е възможно благодарение на AI технологията.

Потребителите могат да наблюдават и контролират съвместими IoT устройства директно на телевизора, а Hands-Free Voice Control позволява на зрителите лесно да контролират множество свързани устройства само с гласа си, дори от цялата стая.

Предлага се в 144 държави, ThinQ разпознаване на глас е вградено във всеки LG 8K телевизор. Освен webOS - популярната платформа за смарт телевизия на LG, новите телевизори поддържат Apple AirPlay 2 и HomeKit, както и Google Assistant и Amazon Alexa, а в бъдеще се предвижда съвместимост и с Amazon Alexa Premium Far-Field Voice.

„LG е силно ангажиран да предостави на потребителите изключителна гледна точка”, каза Парк Хюн-сей, президент на LG Home Entertainment Company. „С LG 8K OLED и NanoCell телевизорите клиентите знаят, че получават защитени в бъдеще продукти, които ще предоставят зашеметяващо качество на картината, независимо от формата.“

Умните LG 8K телевизори ще бъдат представени на CES 2020 от 7 до 10 януари на щанд #11100 в Central Hall на Конгресния центът на Лас Вегас.

Следете всички новини и съобщения на CES на LG в социалните мрежи, използвайки #LGCES2020.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.