• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Психолози говорят за женската сила в мартенското издание на проекта „Психотерапията е за всеки“

Психолози говорят за женската сила в мартенското издание на проекта „Психотерапията е за всеки“

/КРОСС/Лектори ще засегнат темите за женската сексуалност, правата на жените и баланса между кариера и семейство.

hOUR SPACE, ул. Иван Вазов 38, гр. София, 14 март (сряда), 19:00ч.

Март месец е известен като женски месец и по този повод hOUR SPACE посвещава третото събитие от 12 месечния проект „Психотерапията е за всеки" именно на нея.

Лектори от различни сфери на психологията и психотерапията ще разкажат за силата, нежността, красотата, настроенията, загадъчността, интуицията и любовта на жената.

 

"Защо ръгбито е спорт за жени?" е темата, по която повече отговори ще получим от Анна Андреева. Освен треньор по ръгби на жени, тя е и майка, съпруга и бизнес дама.

 

 

 

Диана Калицова е гещалт психотерапевт и основател на център за физическо и душевно здраве "Awakening Center". Тя ще разкрие повече за "Женската сексуалност - от срама и вината до насладата и отдаването".

 

 

Жюстин Томс е сред пионерите в дигиталните комуникации у нас, предприемач, преподавател и автор на редица книги и статии. Тя ще засегне темата баланса и управлението на времето на жената в темата "Ние можем, момичета!".

 

 

"Силата да си жена" е темата, която ще сподели любовният психолог Марина Байрактарова. Тя насочва жените как да се свържат със сърцето и женската си сила. Мисията й е да помогне на дамите да се чувстват ценни, красиви и обичани. Повече за Марина може да прочетете тук: www.marinabayraktarova.com.

 

 

Надежда Дерменджиева е изпълнителен директор на Български фонд за жените. Завършва Новогръцка философия, а след това и Gender Studies. Учи Творческо писане и издава книгата "Без упойка" - сборник с разкази по истински случаи на насилие.

 

 

Гергана Куцева е директор "Развитие и комуникации" на Български фонд за жените. Тя e културолог с дългогодишен професионален опит в областта на публичните комуникации. Автор е на редица публикации и изследвания на медийната среда в България. 

 

Гергана и Надежда ще ни въведат в темата "Права и предразсъдъци".

Всяко събитие от проекта "Психотерапията е за всеки" има вход, средствата от който ще бъдат за подпомагане на различни сдружения, фондации и неправителствени организации избрани спрямо месечната тематика. 

Приходите от събитието през март ще бъдат дарени на Български фонд за жените, които работят за елиминиране на насилието над жени, за подобряване на техния икономически и политически статус, за овластяване на групи жени, подложени на множествена дискриминация и други.

За "Психотерапията е за всеки"
Проектът обединява 12 теми в рамките на 2018 година. Терапевти, известни личности и организации предоставят насоки за по-добри практики в грижата за себе си. Той цели да обърне внимание и да предизвика хората да говорят по теми от всякакви ежедневни ситуации, на пръв поглед безобидни, но предпоставка за множество проблеми, при които психотерапията може да помогне.

Първата тема от месец януари - "Стресът и работещият човек" беше приета с голям интерес. Календарът за предстоящите събития обединява много разнообразни и интригуващи теми като връзката с храната, сценичната треска и как да говорим пред аудитория, емоционалната интелигентност, възпитанието на децата и други.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.