• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Десислава Радева с втори впечатляващ тоалет в Япония

Десислава Радева с втори впечатляващ тоалет в Япония

/КРОСС/ В момента Румен Радев и съпругата му са в Япония по случай официалното възкачване на император Нарухито на трона.

По-рано първата двойка на България демонстрира безупречен стил в Страната на изгряващото слънце.

За значимото събитие, президентът се бе спрял на черен фрак с бяла жилетка и папийонка, а съпругата му носеше ефирна рокля в бледолилаво с дълги ръкави, прибрана в талията с широк бял колан.

След интронизацията си, императорът даде специален прием за своите гости, на който семейство Радеви се появиха в различно облекло. Президентът се бе спрял на класически черен смокинг с папийонка в същия цвят, а Десислава бе избрала дори още по-впечатляващ тоалет от този, който бе облякла за церемонията в "Боровата зала" на императорския дворец тази сутрин.

Кралско синята рокля с медни отблясъци и голи рамене подчертаваше женствеността на първата дама. Корсетът, по който нежно се спускаше дантела с флорални мотиви, вървеше плътно по тялото ѝ, докато полата от копринена тафта и тюл се разкрояваше ефирно и падаше на гънки до земята.

Тя се придържаше към напълно изчистена визия - със съвсем лек грим и без бижута.

Този ѝ тоалет също е дело на дизайнерката Невена Николова, на която се доверяват редица световни звезди, сред които са Никол Шерцингер и Елизабет Хърли.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Определено се гордея с Румен Радев и Десислава! Стил и класа. Това ако беше банкянския плондир или недоразумението Роско, направо поредната излагация!

23.10.2019 12:35:41

Анонимен

Ако Деса си беше прикрила щангистките рамене (по-широки и развити от тия на фатмето-льотчик), щеше да изглежа наистина елегантно! А сега все едно отива на тренировка по вдигане тежести за полу-жени!

23.10.2019 11:21:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.