• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Бащата на Цветанов бил много повече от шофьор в ДС

Бащата на Цветанов бил много повече от шофьор в ДС

София /КРОСС/ Бащата на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов е бил много повече от шофьор в бившата Държавна сигурност. Това съобщи пред Нова телевизия политологът Антон Тодоров.
"ГЕРБ е наблъскан с ченгета. Бащата на Цветан Цветанов - Генчо, е бил на ключова длъжност в Държавна сигурност", заяви Тодоров.
Антон Тодоров обясни, защо с тези хора, които имаме като политици и като партии, не може да се случи промяната. Той изреди много имена на служители от ДС, които са част от политиката на България, като Сергей Кацаров, Цветан Цветанов, Данчо Симеонов, бивш ВКР, бил е областен управител на Варна, Любомир Остинов, шеф на оперативния съвет в ДАНС. Според него всички тези „куки" не управляват страната, а съсипват бъдещето ни. Той разкрити, че президентът Росен Плевнелиев е предложил Борис Велчев за член на Конституционния съд.
Тодоров изрази възмущение от опитите на Бойко Борисов да възхвалява Тодор Живков и намекна, че това показва непрекъснатостта на веригата, по която представителите на тоталитарната власт продължават да дърпат конците в България.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

цве

Цветанов не може да си ибира бащата ,важното днес е да работи эа хората в България

01.02.2019 18:39:21

Анонимен

Антон Тодоров говори глупости.. Същото и кометаторите. Измислени (лъже) новини.

18.08.2017 22:50:59

Димитър Кънев

Три пъти ми беше предложено да стана агент на ДС но аз успях да се измъкна - като първия път като офицер.Е не станах заради облагите.Не станах защото не мислех че е правилно.Ц.Цветанов е ползвал облагите на социалзма и сега ползва изключително активно от облагите на мутренския капитализъм.Няма как да го докажа но гербаджия ми предложи среща за да се разберем.

28.07.2017 20:18:35

Димитър Кънев

Три пъти ми беше предложено да стана агент на ДС но аз успях да се измъкна - като първия път като офицер.Е не станах заради облагите.Не станах защото не мислех че е правилно.

28.07.2017 19:08:07

Хем Тодоров предупреди да го цитирате точно

Точно обратното каза А.Тодоров: че самият Цветанов е бил на ключова длъжност в ДС. Кулезич го репликира, че е бил само шофьор, Тодоров веднага я засече, че баща му е бил шофьор, Кулезич побърза да се поправи.... абе яко забъркахте каша, ченгеджийска каша.

01.12.2013 14:19:02

Анонимен

Докато не измрат или не бъдат унищожени,нищо хубаво няма да се случи на обикновените хора! Отдавна са се разпространили като метастази на рак в обществото ни! Пълно е навсякъде с ченгета и слушалки!

01.12.2013 13:59:13

Анонимен

Докато не бъдат избити и махнати,нищо хубаво няма да се случи на обикновените хора в България! Явно запада нямат нищо против някой продажници и родоотстъпници да им помагат в завземането на България и превръщането на българите в робска нация на бели роби! Ь

01.12.2013 13:50:14

Анонимен

hayde stiga s tazi DS! kato niama kakvo da kajesh - davay s izturkanata plocha za DS.Ako baba mi beshe mujka,shteshe da ima drujka.Nekadurnik!

01.12.2013 12:37:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.