• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

"Биволъ" ще съди Ясен Тодоров

"Биволъ" ще съди Ясен Тодоров

/КРОСС/"Биволъ" ще съди председателя на Етичната комисия на ВСС Ясен Тодоров. Повод за това стана интервюто му по бТВ тази сутрин, в което Тодоров нарече журналистите от сайта рекетьори и заяви, че целта им не била обективно разследване на "Яневагейт‬", а сваляне на ВСС. 

Ето как отговориха на Ясен Тодоров от "Биволъ": 

Председателят на Етичната комисия на ВСС - Ясен Тодоров си позволи да наруши фундаментални норми на всякаква медийна, съдебна и човешка етика и морал в публични клевети срещу Биволъ по бТВ днес. Членът на ВСС ни нарече "рекетьори", защото сме си позволили да разкрием и да публикуваме материалите по ‪#‎Яневагейт‬. Позволили сме си на нарушим медийния и обществен комфорт и мълчание на престъпната шайка във висшите етажи на съдебната и политическа власт. Артикулирайки с клеветническите опорни точки на медиите на Пеевски, Тодоров се държа видимо гузно, като пряко засегнат и издаде с поведението си явно пристрастие в аферата, неконтролируема изнервеност и лични обвързаности с групировката на ‪#‎СотирМетодиевПеевски‬. Самият начин на недопустимо говорене и поведение на тази персона показва дори на непредубедения зрител, какъв човек оглавява Комисията за "Професионална етика и превенция срещу корупцията" на ВСС. Каква "етика" и каква "превенция срещу корупцията" в съдебната система само лъха от него wink emoticon Ето заради такива България е в състояние на колапс в цялата ни съдебна система и сме я докарали до положение да пускаме СРС-та, за да се разкрие цялата им престъпно-мафиотска същност и то чрез вътрешни техни източници и свидетели, нарушили омертата.
Преди него по казуса се изказа колегата му Калин Калпакчиев, чието изявление заслужава да се чуе и да се разбере в същността си. Една кристално точна и обоснована позиция, изискваща действия в духа на законите, на Европейските норми и правила.
Така ще го съдим Тодоров за свинските му клевети, че ще му писнат ушите. И защото натрапчиво повтаря, че жена му от Биволъ е разбрала какъв всъщност е той, сигурни сме, че ще задълбочим тези познания във времето...

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Възмутително и симптоматично е, че за шеф на "ЕТИЧНАТА комисия" на ВСС е назначен Ясен Тодоров - НЕЕТИЧНА персона (меко казано) с мутро-поведение и външен вид!!! Такива си ги избира БОКо! (NOTE: На прабългарски и турски "БOK" означва "ЛAЙHO"!)

03.12.2015 12:42:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.