• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Тома Томов: Бъдещето пред света е турболентност и мрак

Тома Томов: Бъдещето пред света е турболентност и мрак

/КРОСС/ Заради това, което става в Европа, в САЩ, в Близкия Изток има натрупване на напрежение и бъдещето е турболентност и мрак. Такава прогноза направи в предаването „Лице в лице" по БТВ журналистът Тома Томов. Той обърна внимание, че освен проблемите около Брекзит, предстоят избори в САЩ, във Франция, в Германия.

Не мисля, че управляващата класа ще позволи някакви ексцесии, коментира Тома Томов излизането на Великобритания от ЕС. Той припомни, че консерваторът и бивш кмет на Лондон Борис Джонсън, едно от лицата на Брекзит, е бил журналист. Той е невероятен по отношение на римската литература, на гръцката литература, каза Тома Томов. Но в същото време бил политически клоун, който „спечели Брекзит, защото зад него беше Мърдок".

Тома Томов каза, че 60% от консервативната партия във Великобритания са „учениците на Маргарет Тачър". А точно тя е била изключително остра към засилването на наддържавните интеграционни процеси в Евросъюза. Тома Томов припомни как Тачър не е допускала на важни заседания шефа на Европейската комисия Жак Делор, защото той е „чиновник, не избран от никого".

Тома Томов коментира и затоплянето на отношенията Русия - Турция. „Турция е огромна страна в много отношения. Но Турция начело с този лидер, опрян до страната, се опитва да активизира тези възможности, които има", обясни журналистът. От друга страна Путин също бил изолиран, той не успял да стане обединител на евразийското пространство.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Куха лейка.

05.07.2016 09:54:56

Празнословец.

05.07.2016 00:35:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.