• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

LG TONE STUDIO и TONE FREE вдигат нивото на иновации при преносимите аудио решения на CES

LG TONE STUDIO и TONE FREE вдигат нивото на иновации при преносимите аудио решения на CES

Най-новите устройства от серията TONE добавят персонален surround звук и лесно безжично зареждане

СЕУЛ, 28 декември 2016 г. - LG Electronics (LG), който е лидер в технологиите за Bluetooth слушалки, ще представи редица нови безжични преносими аудио продукти на изложението за потребителска електроника CES® 2017, което ще се проведе следващия месец в Лас Вегас. Новата гама е водена от преносимите колонки TONE Studio, които предоставят невероятен 3D surround звук, както и слушалките TONE Free с безжични тапи, които се зареждат, докато са поставени в прилежащата поставка за врата.

LG TONE Studio (модел HBS-W120) са преносими аудио колонки, които разполагат с четири говорителя - два разположени по цялата горна част и два в долната. Това създава усещане за персонален surround звук, докато гледате филм, играете на видео игри или просто за да слушате музика. Устройството е разработено съвместно с експерти по surround звук от DTS, за да може да предостави реалистично и максимално доближаващо се до киносалон изживяване, независимо къде се намира слушателя. TONE Studio разполага с технологията Hi-Fi DAC (от дигитален към аналогов конвертер), която усилва качеството на звука, като пресъздава аудио съдържанието максимално точно. Освен това с функцията Dual Play можете да свържете две преносими колони LG TONE Studio и да споделяте звука на филм, музикална листа и други.

TONE Free (модел HBS-F110) е първият безжичен стерео продукт на LG, който идва с безжични слушалки, които могат да се зареждат по всяко време, докато се съхраняват в поставката за врата. Това ги прави много по-лесни, както за зареждане, така и за пренасяне. Поставката за врата може да се използва като допълнителна батерия, вибрира при входящи обаждания или текстови съобщения, но освен това тя предоставя и сигурно място, в което да съхранявате безжичните тапи и така да намалят шансовете да ги изгубите. Като опция се предлага и допълнителна батерия, която да предлага захранване, когато поставката за врата не е наблизо. TONE Free ви позволява да отговаряте или игнорирате разговори чрез гласови команди, което допълва напълно безжичното стерео изживяване, в което няма кабели, възли и главоболия.

„LG има богато наследство от иновации на пазара за преносими аудио устройства и нашите продукти се превърнаха в стандарт, по който се водят всички останали слушалки", обяви Майкъл Парк, вицепрезидент и отговарящ за бизнес дивизията за Иновативни устройства за лично ползване (Innovative Personal Devices) в LG Electronics. „Поели сме ангажимента да водим този бързоразвиващ се пазар, като разработваме нови продукти, които да се харесат на любителите на музиката и на хората, които търсят максимално удобство".

TONE Studio и TONE Free са само два от гамата безжични Bluetooth слушалки на LG, които ще бъдат представени на CES 2017. Сред останалите модели, които ще бъдат показани включват TONE Infinim (модел HBS-920), който разполага с технологията Metal Layer Speaker на LG за чист и ясен звук, както и TONE Ultra (модел HBS-820), който е разработен в сътрудничество с аудио специалистите на JBL и включва двойни MEMS микрофони за по-ясни разговори. Пълната гама от преносими аудио аксесоари на LG включва including TONE Platinum, TONE Active+, TONE Pro и LG FORCE. Тя ще бъде показана на CES 2017 от 5 до 8 януари на щанд #11100 в централната зала на Las Vegas Convention Center в Лас Вегас. За повече информация относно пълната гама устройства на LG представени по време на CES 2017, моля посетете www.lgnewsroom.com .

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.