• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Ботев (Враца) изненада Септември насред София, записа дебютна победа в Първа лига

Ботев (Враца) изненада Септември насред София, записа дебютна победа в Първа лига

/КРОСС/ Ботев (Враца) спечели с 2:1 гостуването си на Септември насред София и записа дебютна победа в Първа лига в последния мач от 4-ия кръг на родния шампионат.

Срещата предложи интересни моменти и пред двете врати, но като цяло успехът на врачани е напълно резонен, тъй като по-добрите ситуации бяха за състава на Сашо Ангелов.

Още в 5-ата минута гостите поведоха на стадион "Васил Левски"!

Центрирана топка отдясно на наказателното поле отиде на главата на Георги Стоичков, който в опит да изчисти в корнер, си вкара автогол - 1:0 за Ботев!

Минути по-късно Спас Георгиев можеше да удвои преднината на гостите, но на метри от голлинията не успя да засече топката във вратата.

Домакините отговориха с удар на Мирослав Будинов с глава, който срещна напречната греда, а отбитата топка отиде на крака на Асен Чандъров, но младият футболист стреля над вратата.

През второто полувреме домакините се опитаха да стигнат до изравняване, но трудно намираха пролука към вратата на Красимир Костов.

Все пак столичани бяха много близо до гол, но засечена топка от Крис Гади пред вратарското поле мина на сантиметри до гредата при центриране от левия фланг.

Ключовият момент в срещата дойде минути преди края на срещата, когато Петър Атанасов получи топка близо до точката на дузпата, за да може последният да вкара за 2:0!

Силите на столичани стигнаха само за едно попадение, дело на Борис Галчев от дузпа в последните секунди.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.