• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Оплакваме се от "Топлофикация" София на трима обществени посредници

Оплакваме се от "Топлофикация" София на трима обществени посредници

/КРОСС/Тримата обществени посредници на столичната "Топлофикация" вече приемат сигнали и жалби на гражданите. От 3 август засега в 3 дни от седмицата - вторник, четвъртък и събота, можете да ги откриете в приемната в жк "Борово", ул. "Стефан Тошев" 26. За три работни дни 17 души са посетили приемната с устни запитвания и писмени жалби.

Въпроси можете да отправяте и на телефон 02-878-18-18, съобщи Деян Дянков, един от тримата омбудсмани.

Да не се стига до съд! Да дойдат да разговаряме. Може да се постигнат извън съдебни споразумения, на разсрочено плащане, но така или иначе, нещата трябва да се платят. Като се стигне до съдия изпълнител, сумите стават мното по големи.

Институцията "Обществени посредници" на Топлофикация бе създадена с решение на Столичния общински съвет през 2014 година с цел повишаване доверието в дружеството. Обществените посредници бяха утвърдени през май тази година. Мандатът им е двугодишен. Председателят на СОС Елен Герджиков представи избраните и техните задачи.

По въпроси, които са отнесени за решаване пред съд. Те ще могат да осъществяват помирителни услуги.

Въпреки, че месечното възнаграждение се осигурява от дружеството от Топлофикация в размер на четири минимални работни заплати, Герджиков гарантира обективността на посредниците.

Тяхната независима и безпристрастна работа е гарантирана от начина,, по който протече техният избор. Като финансовото изражение, се получава от дружеството но нямат абсоблютно никаква роля при формирането на тази заплата при даването на някакви бонуси.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.