• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Д-р Емил Караиванов: Тополово е първенец по инвестиции през изминалия мандат

Д-р Емил Караиванов: Тополово е първенец по инвестиции през изминалия мандат

/КРОСС/На предизборен митинг в село Тополово кандидатът за кмет на община Асеновград д-р Емил Караиванов сподели, че през изминалия мандат като кмет на общината един от неговите приоритети е бил подкрепа на всички населени места в общината. По неговите думи Тополово това е селото с най-много инвестиции - над 1 млн. лв. „И това са средства, вложени в асфалтиране на основни улици: „Калоян", „Хан Крум", „Мизия", „Стара планина", „полк.Дрангов", баластрирани улици, две детски площадки, извършен ремонт, саниране, подмяна на покривната конструкция и отоплителната инсталация на Основно училище „Отец Паисий", смяна на дограмата и ремонт на покрива на Детската градина „Щастливо детство" , а дни преди изборния ден приключва основния ремонт на центъра на село Тополово", обобщи д-р Емил Караиванов. 

В отговор на тези грижи за селото кандидатът за кмет на Тополово Йордан Дичев благодари от името на своите съселяни за успешно реализираните проекти и изрази своята убеденост, че през следващите четири години д-р Емил Караиванов като кмет на общината ще включи в инвестиционните програми довършване на главната улица на селото, рехабилитация на улици, саниране на сградата на детската градина. Йордан Дичев изрази и увереността си, че ще се търсят и други възможности за решаване на въпроса с пречиствателна станция, подпорните стени на реката, решаване на проблеми с водоснабдяването в някои райони на селото.

На митинга присъстваха почти половината кандидати за общински съветници от листата на Енко Найденов, Мария Вълканова, Георги Димитров, Атанас Колчев, Екатерина Гешева, Гео Караданов, Ваня Костадинова, Ана Стоева, Валентина Атанасова и Атанас Николов. Председателят на ОбС на БСП и кандидат за общински съветник Енко Найденов призова избирателите на село Тополово да подкрепят лявата социална политика на кмета на общината д-р Емил Караиванов и кандидатите на коалицията за кмет на Тополово и общински съветници с номер 1 в интегралните бюлетини на изборите на 25 октовнри.
С поздрава от фолклорната група към читалището и музиката на тополовския народен оркестър „Кайнаците" митингът на площада пред кметството завърши с кръшни хора.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.