• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Константин Тренчев: Режим на тока през зимата е абсолютно реален

Константин Тренчев: Режим на тока през зимата е абсолютно реален

/КРОСС/Режим на тока е абсолютно реален, твърди президентът на КТ „Подкрепа" Константин Тренчев. Не искам никой да плаша, но може през зимата, когато ще ни трябва ток, да се стигне до невъзможност да се осигурят въглища. И тогава може да започне една доста сериозна „дискотека", коментира образно Тренчев в сутрешния блок на Нова телевизия.

За да стане тоя ток, който ни свети, трябва да се изкопаят въглищата, трябва да се изгорят. А на тия хора като не им дадат заплати, виждате какво става - спират да работят, посочи една от причините за режим на тока синдикалният лидер. Другата причина според него е, че има енергиен пръстен, централи, които са в кръг, и които взаимно се крепят и ако една централа спре да работи, ще се развали пръстена и няма да има достатъчно ток.

Няма как токът да не засегне интересът на хората, защото колкото и да ни обясняват, че доходите ни се увеличават, хората не го чувстват, каза Константин Тренчев и допълни: Ще се окаже, че и други сметки ще ви дойдат повече, защото токът се отразява навсякъде. Например в металургията, в хляба и т.н.

По повод отложеното за утре заседание на тристранката по въпроса за актуализацията на бюджета Константин Тренчев съобщи, че днес в 10 часа работодатели и синдикати ще се събират и вероятно ще формират една обща позиция, която утре ще внесат на самото заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Имаме много съображения против, много въпроси, посочи синдикалният лидер и допълни:  Ние дали сме за или против за правителството няма никакво значение. Това правителство няма какво да измисли, то просто прави един проект, който ще даде на следващото правителство.

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.