• 01 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Лудогорец и Ераносян си стиснаха ръцете

Лудогорец и Ераносян си стиснаха ръцете

Разград /КРОСС/ Ръководството на ПФК Лудогорец приключи преговорите с Едуард Ераносян и от днес той е новият старши треньор на шампионите.
„Наясно съм какви предизвикателства ме очакват вече като старши треньор и ще направя всичко по силите си, за да оправдая очакванията и на ръководството, и на феновете. Имах време да се запозная с обстановката преди да поема поста. Тук условията и организацията са отлични, целите са високи, което напълно отговаря на моите виждания", заяви Ераносян.
В екипа на Едуард Ераносян влизат Ради Здравков, кондиционните специалисти от Испания Серхио Марти и Хавиер Рамос, както и новият треньор на вратарите Любомир Шейтанов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Сутринта Димитър Пенев поздрави всички чорбари. И им пожела да не забравят, че ЦСКА е любов. Вечерта ЦСКА размаза Ботев Ихтиман, за чието съществуване не подозираше допреди няколко седмици. „Армейците“ вкараха 5 гола и се радваха сякаш правят това за първи път. Абе, чорбари, к’во ви става? Вие не знаете ли, че сте във „В“ група. Че играете по села и паланки. Че държавата е срещу вас. Че #КОЙ иска да ви види сметката. Че пречите на държавата „Левски“? Че пречите на онези, дето искат да сринат „Армията“, за да си направят хотелски комплекс. Че това, за което вас ви изхвърлят, на Левски го прикриват, а на Лудогорец замазват. Че ФИФА не ви дава да картотекирате, а УЕФА да разкартотекирате. Че имате да давате пари на де що има комисионер по света плюс Стойчо Младенов. Абе, чорбари, к’во ви става? А, да, забравих! Вие се радвате на ЦСКА! Ами радвайте се, блажени сте. Вие се радвате на ЦСКА, а Левски на Пеевски. Въпрос на приоритети. И на лична свобода. Апропо, Димитър Пенев регулярно яде „пастърмичка“ У обитанието на Бойко Борисов. Добре, че не е рекъл, че „Бойко Борисов“ е любов… ‘Щото разстоянието от Борисов до Пеевски е на „засада“ място.

10.09.2015 23:14:15

Анонимен

Този, който си мисли, че борбата с мафията ще стане без кръв по улиците, е обикновен глупак. Беден срещу милиардер не може да се бори безкръвно! Искам тези, които сега ми обясняват как ще се преборим с мафията без кръв, да ми покажат една държава по света, която го е направила. Да ми кажат как ще противодействат със закон на милиардери, които са назначили тези, които ще ги съдят. Докато не видите реки от кръв по улиците, няма да се отървем от мафията. Единият вариант е отговорни фактори от Европейския съюз да вземат решение за обезглавяване на българската мафия, за да се запази етническият и гражданският мир. Ако обаче продължават да инвестират пари в престъпници, ще се стигне до гражданска война.

10.09.2015 16:57:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.