• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Красимир Трифонов: Администрацията да спре с аристократичното отношение към хората

Красимир Трифонов: Администрацията да спре с аристократичното отношение към хората

/КРОСС/„Обслужването в районната администрация трябва да бъде на ниво - бързо и достъпно. Трябва да спре досегашното аристократичното поведение и отношение спрямо хората", заяви в поредна среща кандидатът за кмет на район Южен Красимир Трифонов с жители на кв. Кючук Париж. От разговора стана ясно, че има много слаби места и проблемни зони, които преливат чашата на гражданското търпение към десното управление. Присъстващите заявиха, че симпатизират на БСП, защото си връща доверието като единствена алтернатива на статуквото в Пловдив. „Само социалистите могат да поправят всичко разрушено" - заяви офицер от резерва. „Помним какво беше преди, искаме да се върне качественото управление, когато имаше работа и спокойствие за всички", допълни бившият военен. 

Майки се оплакаха , че детските площадки в квартала се рушат и настояха пред Трифонов да се ангажира със спешни мерки. Родители на 2-годишно момиченце обясниха, че твърденията на Общината за решен проблем с местата в детските заведения не отговарят на истина. „И при поредно класиране нашето детенце не е в списъка", каза затрудненото младо семейство.
По-възрастните граждани смятат, че няма достатъчно пейки и беседки, дори в парковете. защото местата, където можеш да прекараш спокойно свободното си време са малко. Няколко от присъстващите господа отправиха предложение за разливна кухня за възрастни, като дадоха и идеи за местоположението й.
„Нуждаещите се от ремонт вътрешноквартални улици, лошите и дори липсващи тротоари, недовършените спирки, замърсените тревни площи, занемарените детски площадки не могат да се нарекат добри условия за живот", възмущават се жителите на района.

„Когато управляващите ги е грижа за хората, тогава всяко едно звено ще бъде на нужното ниво, затова се борим ние - да има бъдеще за всички!", добави Красимир Трифонов в края на срещата и благодари на присъстващите за изразената подкрепа и вяра към него. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.