• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Откриха мъртво 16-годишното момче, което блъсна туристи край Триград (обновена)

Откриха мъртво 16-годишното момче, което блъсна туристи край Триград (обновена)

/КРОСС/ Кристиян - момчето, което блъсна туристи край Триград и избяга, е намерено мъртво.

Издирването му продължи 14 дни. Тялото е намерено около 14:00 часа от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция в четвъртък, съобщава "Нова телевизия".

Трупът е намерен в гориста местност под висока над 100 метра скала. Вероятно момчето се е подхлъзнало или само се е хвърлило. На място се прави оглед от органите на МВР.

„Най-вероятно става дума за самоубийство", смята обаче кметът на Триград Цветан Славков.

От полицията обаче не бързат със заключенията. Предстои първо тялото да бъде извадено от алпинисти, тъй като то се намира в недостъпна местност, която не е била обхождана при претърсването, а след това и аутопсия.

„Все още не можем да кажем нищо, прави се оглед на мястото, като предстои аутопсия на тялото и експертизи", коментира директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

След първоначалния оглед предположенията са, че нещастието се е случило още в нощта на изчезването на ученика, минути след като блъсна група туристи със семейното „Ауди" в Триград. Изводите са вследствие на видяното от полицаите. Работи се по версия за самоубийство, а също така и че е възможно Кристиан да е паднал в стремежа си да се скрие в гората в тъмната част на денонощието.

16-годишното момче изчезна в нощтта на 8-и срещу 9 юли, след като блъсна с колата си група туристи на пътя. След инцидента непълнолетният младеж остави колата и побягна в гората, а преди това си хвърли телефона.

В продължение на близо две седмици доброволци и служители на МВР обхождаха района на Триград и близките населени места. Според местни хора, които познават Кристиян, той е изживял много голям стрес заради стореното от него.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.