• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

В Германия изобразиха расиста Тръмп с качулка на ку-клукс-клан

В Германия изобразиха расиста Тръмп с качулка на ку-клукс-клан

/КРОСС/ Американският президент с качулка на расистката организация ку-клукс-клан бе изобразен на корицата на германското списание "Шпигел", предава clubz.

До колажа надписът гласи: Истинското лице на Доналд Тръмп. Това е и отправката към коментара с това заглавие във вътрешните страници на списанието, където милиардерът е наречен "расист и проповедник на омразата".

"Преди деветдесет години в квартал "Куинс" в Ню Йорк около 1000 членове на Ку Клукс Клан се сблъскват с полицията. Фред Тръмп е сред арестуваните. Но не е съден. Фред Тръмп обаче възпитава сина си Доналд, в превъзходството на бялата класа и, че той принадлежи към белия елит", пише сипсанието. И още. "През 1973 г. Доналд Тръмп е бил съден, защото предпочитал да дава под наем своите 14 000 апартамента в Ню Йорк на бели хора, а не на чернокожи. Това е документиран и доказано. Заявленията на наемателите са били маркирани с "С" като "color" за "цветнокожи". Черните хора не са били допускани като наематели, а на белите апартаментите са отдавани за минути", отбелязва "Шпигел".

Президентът Тръмп е "удостоен" да блесне на корицата заради неговите коментари за расисткото сборище в Шарлотсвил и последвалите побоища. Господарят на Белия дом обяви, че "всички страни са виновни" и си навлече гнева на поне половин Америка. После с половин уста каза, че определена вина имат расистите, Ку Клукс Клан и онези, които се борят за превъзходство на бялата раса. Но само ден по-късно отново обвини всички, участвали в размириците в Шарлотсвил с думите, че и "сред десните на законния и мирен митинг имало добри хора"

Не закъсняха критики от цял свят. 10 души от президентския съвет, в който участват известни бизнесмени, напуснаха Белия дом.

А вчера най-накрая беше уволнен и най-близкия сътрудник на Тръмп Стив Банън. Той бе смятан за сивия кардинал в администрацията. Сега се връща в сайта Брайтбарт - расистко и фашистко издание, проповядващо превъзходството на бялата раса, където преди да стане приближен на милиардера бе главен редактор. Стив обяви, че ще води война с опозицията и ще разбие враговете си.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Редник

Пустата му Ванга...а аз не вярвах.. :)

20.08.2017 17:37:34

Анонимен

Скапаните шваби още не знаят какво ги чака ...

19.08.2017 17:01:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.