• 14 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8136
  •  GBP / BGN 2.3155
  •  CHF / BGN 2.0230
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Н. Михайлов: Тръмп беше представен като клоун, но сега този грим ще бъде изтрит

Н. Михайлов: Тръмп беше представен като клоун, но сега този грим ще бъде изтрит

/КРОСС/ Николай Михайлов смята, че победата на Доналд Тръмп е историческият реванш на средната класа, "на работещия бял американец, който се чувства дисквалифициран от една безотговорна и себична политическа класа, на която Хилари Клинтън беше представител и емблема със своята чудовищна корумпираност". По думите му Клинтън отбранявала установеното статукво.

Д-р Михайлов изрази мнение, че поражението на Клинтън и победата на Тръмп се дължат на дълбока криза на установения културен и идеологически ред, криза на либералната демокрация във варианта, в който е практикувана от хегемона Америка.

"Криза е. То е криза на мутикултурализма, на политкоректността, на целия този канон на обърнатата към себе си либерална върхушка с нейната глобалистка претенция да диктува не реда в собственото си културно поле, но да диктува правилата глобално", каза Михайлов в интервю за Нова телевизия. 

Според него в това е голямата метаморфоза и преобръщане.

В кампанията Тръмп беше на много места и на много етапи по фон - смешник, клоун, но сега този грим ще бъде изтрит, коментира д-р Михайлов. Той смята, че сега ще бъде възстановен образът на този Тръмп с навици от бизнесменската си практика. "Това не е невменяем човек, нито заклет цирков артист. Така беше представен от корпоративна Америка, от корумпиран медиен свят", смята психиатърът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Както винаги е изключително точен в изказа и внушенията си. Разбира се, всяко публично изказване е манипулация, но важното е, че в неговите изказвания политпоръчкови либерастични брътвежи и подвеждания всякога са липсвали, именно защото преобладава сериозно академичната, аргументирана реч.

10.11.2016 12:53:34

Анонимен

Докторе, бъди добър, престани да пълниш главите на читателите с "академичните" си коментари ! Помисли, не е ли по-добре да се занимаваш с лудите, отколкото да се правиш на политолог !

10.11.2016 11:24:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.