• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Освидетелстван убиец тормози деца във Велико Търново

Освидетелстван убиец тормози деца във Велико Търново

/КРОСС/ Освидетелстван млад мъж, осъден за убийство, гони деца във Велико Търново.

Става въпрос 26-годишния Роналд Стоянов, който през 2012-а уби майка си, след като я намушка 25 пъти. Той обаче беше освидетелстван като невменяем, тъй като страда от шизофрения, заради което стоя само 4 години в психиатрията на затвора в Ловеч, след което бе пуснат през лятото на 2016-а. 

Граждани алармират във Фейсбук, че Роналд Стоянов е забелязан да гони деца в двора на училище „Бачо Киро" в кв. „Картала" на Велико Търново.

„Искам да изостря вниманието на родителите, не оставяйте децата си без надзор! Няма кой да ги опази, няма такъв закон, който да го осъди ,,до живот", защото е освидетелстван и всички подобни на него", написаха притеснени граждани в социалната мрежа.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Вие човешките същества,сте безкрупулен и жестоки!Той е човек,,а това е болест,която може да отключи всеки един от нас,такива хора се нуждаят от подкрепата на обществото,а не от хули и гаври!това определено ще влоши състоянието на този болен и на други със същата диагноза.Българи?хора ли сте Вие?,в което аз силно се съмнявам,ами нали точно управлението на България и не на последно място обществото,точно сме създали и създаваме условия за отключване на подобни състояния??Той трябва да бъде проследяван поетапно от опълномощени органи,където тук в България не съществуват,ние нямаме психиатричната и медицинска структура която има в другите държави...и това ясно говори,що за управление имаме и кои са убийците в тази държава.Кой в днешно време мисли за децата ни?и каква е гаранцията че утре това няма да се случи и с нашето дете?

24.02.2018 04:37:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.