• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Звездният диетолог Чарлс Паслер споделя ценните си съвети за перфектна фигура (Снимки)

Звездният диетолог Чарлс Паслер споделя ценните си съвети за перфектна фигура (Снимки)

/КРОСС/ Ако някога сте се чудели как един от най-високоплатените модели в света, като Бела Хадид, поддържа фигурата си, отговорът е много прост: редовното хранене с разнообразни и полезни продукти.

Чарлс Паслер, диетолог на Бела Хадид, Адриана Лима, Наоми Уотс и много други знаменитости, разкри в скорошно интервю кои са основните навици, към които кара клиентите му да се придържат, за да изглеждат безупречно:

„Карам ги да разберат, че цялостното им здраве е резултат от начина им на живот. Здравословните навици, особено доброто хранене, могат да ви помогнат да постигнете различни цели: да отслабнете, да подобрите качеството на съня си, както и физическата си издръжливост“, казва д-р Паслер.

Той е категоричен, че агресивните и строги диети решават проблема за кратко, но не и в дългосрочен план. Трябва да поддържате форма 365 дни в годината, следейки доброто си меню, спортувайки и давайки на тялото си достатъчно сън.

„Трябва да ядете протеини, полезни мазнини и много, много зеленчуци без нишесте. Тогава тялото ви ще използва въглехидратите ви като гориво за енергия и ще ги изгаря. По този начин ще намалите калориите си, но и ще имате достатъчно енергия, за да сте пълноценни. Това е най-лесният, а и най-ефективният начин за поддържане на теглото“, съветва диетологът.

Той силно препоръчва и да не се отказваме от полезните мазнини, съдържащи се в продукти като сьомгата, авокадото и ядките. Повечето хора правят грешката да спрат мазнините като цяло, но тялото все пак има нужда от тях. „Те засищат, а и влияят положително върху работата на мозъка, осигурявайки на тялото достатъчно енергия“, категоричен е Чарлс Паслер

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.