• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Рекламират България в Монако

Рекламират България в Монако

/КРОСС/Замъкът „Влюбен във вятъра" се превърна в атракцията на Европа. Той бе единственият туристически обект, който участва със самостоятелна презентация на 77-ия конгрес на туристическата организацията на ООН Skal International. Форумът се проведе в Монако между 29 октомври и 2 ноември.

Българският атракцион привлече вниманието на престижни международни туристически организации и на европейските медии. Историята на създаването му и забавленията, които предлага, вече са отразени в италиански и немски медии и издания в Монако.

"Представихме не просто България, а иновативен туристически продукт в целият черноморски регион с прилежащите му държави. Искаме да засилим интереса към България и да привлечем нови туристи не само от съседните държави. Стремим се да включим български туристически обекти в програмата на акостиращите круизни кораби и в системата на Star Alliance. Участието ни в подобни високи форуми е полезно за нас не само защото заздравяваме позициите си на международния туристически пазар, но и защото ни дават възможност да обменим опит с професионалистите в бранша", коментира собственикът на замъка Георги Тумпалов.

„Влюбен във вятъра" е пълноправен член на Skal International.

По време на конгреса за първи път официално бе анонсирана кандидатурата на Созопол за "Най-добра европейска дестинация за 2017 година". След като Замъкът получи престижната награда през тази година, още една българско участие в международната надпревара ще даде допълнителен тласък на туризма не само в Черноморския регион, но и в национален мащаб.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.