• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Разширяваме сътрудничеството си в туризма с Азербайджан

Разширяваме сътрудничеството си в туризма с Азербайджан

/КРОСС/Правителството одобри Протокол за разширяване на сътрудничеството в областта на туризма между министерствата на туризма на България и Азербайджан.

Протоколът отразява стремежа на двете страни да създадат най-благоприятни условия за ползотворно и взаимоизгодно сътрудничество чрез насърчаване развитието на различни видове туризъм. С документа двете страни заявяват желанието си да допринесат за икономическото развитие и растеж на туристическия потенциал на двете страни.

В протокола са набелязани няколко водещи области на по-тясно сътрудничество и обмен на информация: развитие на туристическия обмен, реклама на националния туристически продукт, обучение и повишаване на квалификацията на кадрите в туризма, инвестиции в сектора, транспорт и др.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

АЗЪРБАЙДЖАНСКИТЕ ТУРИСТИ В БЪЛГАРИЯ СА 3000 (три хиляди)!!!!! ИНТЕРЕСНО С КОЛКО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО НА ПРОТОКОЛА ИЛИ СЕ ТЪРСИ ПОВОД АНГЕЛКОВА ДА СЕ РАЗХОЖДА ДО БАКУ? НЯКОЙ ПРОВЕРИЛ ЛИ Е КОЛКО БОЙЦИ ОТ АЗЪРБАЙДЖАН СЕ БИЯТ НА СТРАНАТА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА?

27.02.2015 19:23:09

Анонимен

Че такъв протокол беше одобрен още при правителството на Орешарски, включително съгласуван с Азърбайджан и одобрен от тяхното правителство. Сега нов протокол ли правим или просто сменяме датата и името на министъра, който да го подписва? Май просто се отчита дейност защото делегация на Азърбайджан ще идва в България и трябва нещо да се подписва.

27.02.2015 19:13:45

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.