• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

БСБСПА отбелязва 10-ата си годишнина с международен конгрес

БСБСПА отбелязва 10-ата си годишнина с международен конгрес

/КРОСС/На 27 и 28 септември 2016 г. в курорта „Св. Св. Константин и Елена" ще се проведе Третият конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА) с международно участие. Събитието е кулминацията в отбелязването на 10-ата годишнина на БСБСПА и 9-ата годишнина като част на организацията от семейството на Европейската СПА Асоциация (ЕСПА).

Конгресът ще събере на едно място общини, инвеститори, туроператори, експерти, медии и неправителствени организации и ще се превърне в място за обсъждане на актуални теми, проблеми, тенденции и световен опит в развитието и популяризирането на СПА, уелнес и балнео индустрията. Гост на събитието ще бъде новоизбраният президент на ЕСПА - Тиери Дюбоа, членове на Борда на ЕСПА от Италия, Словакия, Румъния, Франция, Германия, Литва, Естония, Португалия. За участие за поканени кметове на водещи спа дестинации от Германия, Чехия, Португалия, Словакия.
На конгреса ще присъстват представителите на водещите туристически организации.

Събитието е от изключителна важност за туристическия бизнес, тъй като целта му е да представи пред международните ни партньори България не само като дестинация за черноморски и планински туризъм, но и като място с уникални природни богатства на минерални извори, културни и исторически забележителности. Горди сме, е в последните 10 години Българския съюз по балнеология и СПА туризъм активно представя страната ни като целогодишна балнео-спа дестинация на различни престижни международни форуми и работни срещи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.