• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

В. Енчев: ЕС капитулира пред неоосманисткия режим на Ердоган

В. Енчев: ЕС капитулира пред неоосманисткия режим на Ердоган

/КРОСС/ „Българската пролет" настоява НС да разгледа организираната преди три години подписка за свикване на референдум за членството на Турция в Европейския съюз

Заради 2 милиона сирийски бежанци на турска територия, с които Турция рекетира европейците, Евросъюзът е готов да приеме като пълноправни членове 70 милиона турци и да се раздели с християнските ценности, заявява партия „Движение за радикална промяна „Българската пролет" в декларация по повод споразумението между Европейския съюз и Турция за решаване на бежанския проблем и го определя като „позорна капитулация на европейците пред неоосманисткия режим на турския президент Ердоган": „Предоставяне на безвизов режим за всички турски граждани и ускоряване на преговорите за еврочленството на Турция в ЕС са две съдбоносни грешки, които ще ускорят ислямизацията на Стария континент и ще укрепят репресивното управление на Партията на справедливостта и развитието. Турция е сред главните виновници за кръвопролитната война в Сирия, открито воюваща с легитимното ръководство на сирийския президент Башар Асад и подкрепяща Ислямска държава, изкупувайки добивания на черно нефт в окупираните от ислямистите територии в Сирия и Ирак. Нещо повече - Турция атакува по въздуха кюрдите в Сирия и Ирак, обявявайки това за борба с ислямския тероризъм. На този фон решението на ЕС е цинично, защото награждава Турция за агресивната й политика в Близкия Изток, вместо да я порицае и подложи на икономически санкции, както това направи Руската федерация след свалянето на нейния самолет в сирийското въздушно пространство".

„Българската пролет" настоява Народното събрание да разгледа организираната преди три години подписка на 250 хиляди български граждани за свикване на референдум за членството на Турция в Европейския съюз, укрита от Цецка Цачева в нарушение на правилника на НС и се обръща към организаторите на подписката - НФСБ и ВМРО, които сега са част от управляващата коалиция, и ги призовава да изискат от председателя на парламента да внесе подписката за обсъждане и гласуване в Народното събрание.

„В противен случай ще смятаме, че тези две партии имитират патриотизъм в медиите и парламентарните кулоари, а с гласуването си в пленарната зала подкрепят правителството на Бойко Борисов, което води протурска политика", посочва председателят на партията Велизар Енчев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Българин и българка

Браво Велизаре! Не си сам, като теб мисли 80 процента от народа на България - хората, които не са гласували за Бойко Борисов и мутренската му организация ГЕРБ и неговите прокажени сателити.

30.11.2015 18:19:37

Възмутен

Освен неоосманска Турция при Ердоган води и профашистка политика по всички направления. Срам ме е, че съм българин с това управление и европеец с тия "лидери" на ЕС. Час по-скоро тая паплач е за гонене. Дано избирателите ги накажат скоро, а това вече е неизбежно защото населението вижда до къде ги доведоха такива клоуни като Меркел, Оланд, Камерън и прочее американски мекерета.

30.11.2015 18:16:52

anonimem

aйде да видим сега ПАТРИОТИТЕ

30.11.2015 16:02:30

Анонимен

Бях забравила за тази подписка. Аз тогава се подписах. Сега е моментът наистина патриотите да напомнят за себе си. Или са с народа срещу османистите в Анкара, или са с Бойко Борисов. Среден път няма.

30.11.2015 15:41:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.