• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Турция доставя оръжия на „Ислямска държава” срещу евтин петрол

Турция доставя оръжия на „Ислямска държава” срещу евтин петрол

/КРОСС/Сирийските военни обвиниха Турция в подкрепа на „Ислямска държава". Властите на Турция организират доставки на оръжия за терористите, безчинстващи в Сирия. Такова обвинение отправи по адрес на турските власти представителят на Въоръжените сили на Сирия бригаден генерал Али Майхуб, съобщава Интерфакс.

„На сирийско-турската граница ситуацията е много сложна. Използвайки това, че границата фактически е контролирана от терористите, турските власти безпрепятствено организират доставките им на оръжие, боеприпаси и други материални средства за водене на престъпна дейност", каза Али Майхуб.

По думите ма Майхуб, в замяна на оръжието турската страна получава от терористите „петрол на борсови цени" и други контрабандни стоки.

Турция не веднъж е обвинявана в подкрепа за „Ислямска държава". В частност, по данни на медиите, Анкара едва ли не е основният потребител на петрола на ислямистите. Експертите твърдя: Турция отдавна е станал център за вербуване на терористите, и всеки месец турската граница безпрепятствено е пресичана от стотици вербувани от ИД джихадисти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И Русия купува евтин петрол от Даеш и го продава на режима на Асад. Нарушителите - руска банка и президентът на Международната шахматна асоциация Илюминатов вече са в списъка за санкции на Запада.

29.11.2015 13:06:25

Анонимен

ЗНАЧИ, НЕ СЕ РАЗБРАХА ИМПЕРИАЛИСТИТЕ...! РУСИЯ/чрез КГБ-то/ ДЪЛГО ВРЕМЕ ОСИГУРЯВАШЕ ДЖИХАДИСТИТЕ на СИРИЙСКАТА ТЕРИТОРИЯ, ХРАНЕШЕ ГИ И ЧАКАХА ДЕНЯ, КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА РАЗБУНЯТ СВЕТА! ПУТИН БЕ ВЪЗВЕЛИЧЕН, ДОРИ "ОЧАКВАН" КАТО "НОВИЯТ СПАСИТЕЛ" ! СКАРАХА СЕ С ЕРДОГАН - кой е ПО, ПО и НАЙ, и ...ПОЧНАХА ДА СИ ВАДЯТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ...! ОРЪЖИЕТО Е ОТ ТУРЦИЯ, ДЖИХАДИСТИТЕ/рускоговорящи - от РУСИЯ/. ЗНАЧИ И ДВЕТЕ ИМПЕРИИ СА ЗА СМЕТИЩЕТО...!

29.11.2015 13:03:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.