• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Цацаров: Много експерти се изказват, но не съществува съмнение кой е убиецът от Нови Искър

Цацаров: Много експерти се изказват, но не съществува съмнение кой е убиецът от Нови Искър

/КРОСС/ За прокуратурата не съществува съмнение, че извършителят на шесторното убийство в Нови Искър е Росен Ангелов и че той се е самоубил. Това обяви главният прокурор Сотир Цацаров по време на изслушването си на заседание на Вътрешна комисия, предава „Фокус".

„В публичното пространство бяха изнесени множество версии. Продължават да се изнасят версии от хора, експерти и от хора, които твърдят, че са експерти. Задават се много въпроси, но съпоставката на фактите и на целия доказателствен материал не опровергава тези два извода", заяви главният прокурор.

По отношение на подготовката на европредседателството, Цацаров посочи, че е на лице изключително добра координация с органите на МВР на всички нива.

„Такава координация съществува и мисля, че тя дава своите резултати", поясни Цацаров.

„Що се отнася до последния разстрел, свързвам го също така и с опита за убийство на данъчния инспектор, доказателства на този етап показват, че това са престъпления, които са планирани в един продължителен период от време и е следвало да бъдат осъществени, когато е била налице възможност.

Във връзка с наслагването на криминални престъпления от началото на годината, Цацаров посочи, че няма връзка с започващото председателство.

„На първо място какво се случва в човешката глава, както случаите в Нови Искър и каква житейска ситуация се ражда или възниква, е много трудно да бъде обосновано с това има или няма европейско председателство", допълни Цацаров и посочи, че безоблачна криминогенна обстановка няма.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Вероятно е да се е самоубил, но мотивът за такава касапница е с бели конци - страх да не се изложи пред чистачка, моля ви се. Кой ще повярва.

11.01.2018 23:53:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.