• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Мтел подобрява комуникацията в офиса с ново предложение за фиксирана телефония за малкия и среден бизнес

Мтел подобрява комуникацията в офиса с ново предложение за фиксирана телефония за малкия и среден бизнес

/КРОСС/Мтел предлага нова гласова фиксирана услуга „Мтел офис централа" създадена за малки и средни предприятия. Чрез нея бизнесът има всичко необходимо, за да използва телефония, без да се налага да закупува телефонна централа или да осигурява нейната поддържка.

Новите пакети за бизнес клиенти предлагат фиксирана гласова услуга с включени разговори към всички мрежи в България и към фиксирани мрежи в Европа. Освен това клиентите на „Мтел офис централа" получават и IP телефонна централа, като при желание от тяхна страна могат да вземат и IP телефонни апарати срещу символична месечна такса от 1 лев за брой. По този начин Мтел предоставя цялостно пакетно предложение за фиксираната телефония в офиса, без да се изискват първоначални инвестиции за оборудване.

Телекомът осигурява и техническа поддръжка на предоставеното оборудване, което е голямо удобоство за бизнес клиентите. В момента за стари телефонни централи поддръжка почти липсва, което кара потребителите да издирват производители, вносители и сервизи в страната и да губят ценно време. С цялостното решение на Мтел тази отговорност на клиентите отпада и те могат да ползват услугата спокойно, през целия срок на договора.

Телекомът е подготвил различни пакетни предложения, които могат да отговорят на нуждите както на малки, така и на по-големи офиси с до 300 потребители на телефонната централа. Стартовата оферта предлага централа с до 20 потребители и 500 минути на месец към всички национални мрежи в България и фиксирани в Европа и е на месечна цена от 69,90 лева без ДДС. Това предложение е подходящо за малки и стартиращи фирми. Най-големият XL пакет пък включва телефонна централа за 300 потребители и 5000 включени минути към всички национални мрежи в България и фиксирани в Европа. Офертата е на цена от 359,90 лева без ДДС на месец и е подходящ за по-големи компании и предприятия. Можете да разгледате всички оферти от новата фиксирана гласова услуга за бизнес клиенти на сайта на Мтел.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ще се играе с малкя и средния пръст.

21.03.2017 20:47:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.