• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Обществото е чувствително когато политици си купуват луксозни апартаменти!

 Обществото е чувствително когато политици си купуват луксозни апартаменти!

/КРОСС/ „Обществото е много чувствително на две теми – когато му се бръкне в джоба и ако става дума за евтини апартаменти в София." Това коментира по БТВ политическият анализатор Евгений Дайнов след скандала с имотите на политиците, последван от оставки на Цецка Цачева и зам.-министъра на спорта. 


Според Антоанета Христова, която също бе гост в студиото на сутрешния блок на БТВ, обаче е важно какво следва. Тя отбеляза и че случилото се не е заради обществен, а заради медиен натиск. 

„Всички знаем от къде дойде атаката, тя излезе от определени медии, а кои хора работят тям, нека ги наречем „старата десница, коментира ще Христова. 

Според Дайнов обаче проблемите произтичат от факта, че Бойко Борисов няма политически опит и смята, че проблемът идва от един човек, а той реално не е персонифициран, по думите на анализатора. 

Дайнов отбеляза, че Цецка Цачева няма вече как да се върне в централната политика. 

„Това е ясно още откакто не се пребори да стане „майката на народа”, добави той. 

Ще има някакви последствия за Цветан Цветанов след скандала, но не се знае какви, смята Антоанета Христова. Според нея изводът трябва да е ясен – че докато си политик, не бива да имаш големи трансфери в бизнес и имоти, а да работиш с хората, защото политиката е преди всичко това, по думите й. 

Дайнов пък видя в случилото се упражняване на средновековен модел на управление с „хвърляне” на глави на „разгневените”, за да се успокоят крепостите около замъка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.