• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Над 13 хил. къса контрабандни цигари откриха на ГКПП Капитан Петко войвода

Над 13 хил. къса контрабандни цигари откриха на ГКПП Капитан Петко войвода

/КРОСС/ 13 520 къса контрабандни цигари задържаха на българо-гръцкия граничен пункт Капитан Петко войвода служители на Митница Свиленград. Контрабандните цигари са открити при два случая. При първия случай митническите служители са извадили 560 кутии цигари, укрити в естествените кухини на задните калници и в таблото на лек автомобил. 36-годишна българска гражданка пътувала със своя приятелка от Гърция за България. При пристигането на лекия автомобил на ГКПП Капитан Петко войвода митническите служители го селектират за щателна проверка. При нея се установява, че задните калници са уплътнени с кутии цигари без бандерол от марката „Victory exclusive". Част от намерените цигари са извадени и от естествените кухини на таблото на превозното средство. От личните обяснения на дамата става ясно, че безакцизните цигари са закупени от Турция, но е избран обиколен маршрут с надеждата, че колата няма да бъде проверявана на българо-гръцката граница и цигарите няма да бъдат намерени.

Откритите цигари са задържани. По случая е образувано досъдебно производство.

Цигари без бандерол, закупени от Турция, пренасяла и друга дама, която също избрала да премине през гръцко-българския пункт. Тя пътувала с лек автомобил, в който, този път в естествените кухини на предните калници, митническите служители са открили 116 кутии цигари отново от марката „Victory exclusive". На нарушителката, 40-годишна българска гражданка, е съставен акт.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.