• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Николай Цонев е купил марката "Патриотичен фронт" за 50 лева

Николай Цонев е купил марката "Патриотичен фронт" за 50 лева

/КРОСС/Запазих марката и името „Патриотичен фронт", защото смятам, че тези хора не са патриоти, след като постоянно подклаждат етническа война, цената на марката в съда е 50 лева. Това каза Николай Цонев в сутрешния блок на bTV.

Николай Цонев, бивш министър на отбраната и член на партия „Нова алтернатива" е регистрирал и запазил името и марката „Патриотичен Фронт". „Втората причина е задължението ми към обществото - трябва да се знае дали хората, които ги управляват, са достатъчно компетентни. Това, че не са запазили марката, означава, че не са, допълни още Цонев.

„Изпратих писмо Цецка Цачева, до Валери Симеонов, както и до ЦИК. Факт е, че Патриотичният фронт не участват с това име на местния вот", каза Цонев. По думите му е приет нов закон, който да не позволява да се създават партии със същото наименование, ако преди това ги е имало коалиция.

„Аз нямам намерение да създават партия или форматия с това име, аз съм председател на Нова алтернатива", каза още Цонев. Според него патриоти трябва да бъдат тези, които обичат държавата си, а не да насаждат политическа омраза.

Председателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов определи постъпката на Николай Цонев като антипатриотична с цел рекет. „Претенциите към марката са неоснователни, става въпрос за пари", допълни още Симеонов.

В хода на разговора стана ясно, че Николай Цонев е запазил и марките „Движение 21" и „Глас народен". „Това показва, че нямам лично отношение към Патриотичния фронт, а към политическите формации по принцип", поясни още Цонев. Той каза, че е проверил кои партии са си запазили мерките.

На въпрос дали това е политическа акция от страна, Николай Цонев каза, че „установява справедливост - ако не си движиш нещата както трябва, трябва да бъдеш поучен".

„Всички, които използват Патриотичен фронт без мое съгласие, ще бъдат санкционирани съгласно закона", каза още Цонев. Според него с определено наименование трябва да се наричат определени хора, а не да се заблуждава.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.