• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Николай Цонков: Не можем да приемем, че Русия е основна заплаха за България

Николай Цонков: Не можем да приемем, че Русия е основна заплаха за България

/KROSS/ „Не можем да приемем, че Русия е основна заплаха за България." Това заяви народният представител от „БСП за България" Николай Цонков по БНТ. По думите му съвсем ясно е докъде доведоха санкциите срещу тази държава. „Срина се търговският ни оборот с тях", посочи Цонков.

Според него се вижда как някои се опитват да влошат отношенията с Русия и да спрат една предстояща визита. „За БСП това не само е неприемливо, но и нарушаване на постигнатия баланс - и в района на Черно море и на Балканите", коментира народният представител.
„Не бихме искали да имаме враг в лицето на Русия, вместо да се възползваме от възможностите, които предоставят едни добри отношения с тази страна", категоричен бе Цонков.

По повод модернизацията във военната ни авиация, Цонков заяви, че тя е спряла. „Не се знае колко дълго ще продължи процесът на забавяне или рестартиране на проекта за самолета за авиацията ни. Това значи приземяване на българската авиация", обясни народният представител. Той оцени работата на временната комисия за „Грипена": „Тя изпълни две основни цели - да спре модернизацията и да дескредитира по някакъв начин президента, защото се разглеждаха документи и се търсеше назад във времето нещо, което да дескредитира президента Румен Радев".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

вСИЧКИ ЗНАЕМ , ЧЕ Е ТУРЦИЯ !

25.09.2017 12:03:11

Анонимен

А, КОЙ КАЗВА ЧЕ РУСИЯ Е ОСНОВНА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ. ТОВА ГО КАЗВАТЕ ВИЕ И СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРЕХВЪРЛЯТЕ ФАЛШИВИ ТВЪРДЕНИЯ

25.09.2017 09:41:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.