• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Цветанов: Бъчварова полага максимални усилия, оценката я дава премиерът

Цветанов: Бъчварова полага максимални усилия, оценката я дава премиерът

/КРОСС/Част от политическата реторика на опозицията е да иска постоянно политически оставки. Това каза пред журналисти в парламента председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, помолен за коментар за исканата от левицата оставка на МВР шефката Румяна Бъчварова.

Цветанов припомни, че вчера по време на заседание на вътрешната комисия е имало възможност колегите му от всички парламентарни групи да зададат своите въпроси към вътрешния министър.

„Смятам, че имаше достатъчно добри отговори, които бяха дадени. Имаше и въпроси, които не получиха отговори, които се очакваха", коментира обаче Цветанов вчерашното изслушване.

Той изрази увереност, че с новите промени в Закона за МВР ще се разширят правомощията на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност" и ще се даде по-добра основа за работа.

Цветан Цветанов заяви, че има резон във всяка една критика, включително и в тази на опозицията. Той призна, че остава усещането, че не е приведен в известност целият криминален контингент. „Има много оперативна работа, която трябва да се свърши", коментира още Цветанов.

„Аз не мога да възприема, че когато зададеш един въпрос на областен директор или заместник-директор на ГДБОП дали дадено лице е криминално проявено, дали дадено лице е осъдено за престъпления, които са свързани с организирана престъпност - да не получиш отговор и да кажат колегите, че справката не е пред тях и че нямат спомен дали лицето е осъждано", коментира Цветанов вчерашното заседание с участието на шефовете на полициите в Несебър и Бургас.

„Аз съм убеден, че както министър Бъчварова, така и професионалното ръководство, много добре си правят изводи от всяка една среща, която правят във вътрешната комисия", коментира още той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.