• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Цветан Цветанов: Няма да кажа лоша дума за Борисов

Цветан Цветанов: Няма да кажа лоша дума за Борисов

/КРОСС/ След като вчера премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се изказа доста язвително по адрес на заместника си в партията и шеф на предизборния щаб Цветан Цветанов днес той отказа да отговори със същото. Все пак на свой ред отправи някои критики и обяви, че има оферта от друга партия да се присъедини към нея.

"Аз лоша дума за премиера Борисов няма да кажа, няма да се превърна в тези, които излизат отнякъде и започват да хулят", обяви Цветанов пред Би Ти Ви. "На кого обаче е ГЕРБ на 1 юни 2019 г.? Всяка една партия, независимо дали е ГЕРБ или друга, е на всички структури, членове, симпатизанти. Една партия не може един човек да я управлява", посочи Цветанов. Вчера Борисов обяви, че няма да създава "втори Цветан Цветанов" и за пореден път през последната седмица даде заявка, че сам ще управлява партията си.

След като в четвъртък вечер Цветанов загатна, че е отказал предложен му от Борисов вариант, днес той разказа, че след дълго размишление и разговор с жена си отишъл при Борисов с две предложения – всичко да се запази постарому, "за да гарантираме успеха на следващите избори", или да си тръгне.

Третият вариант бил да остане в партията без контакти и изяви: "Това редно ли е, нормално ли е за човек, който през всичките 13 години е работил за структурирането на партия ГЕРБ?!", попита риторично Цветанов.

"Засега ГЕРБ е партията, която е най-припознаваща се в моите виждания, защото съм участвал в нейното създаване, може би ролята ми не е била чак толкова голяма – каквото е оценката на премиера () Имам политическо предложение на една партия да отида при тях, дойде от самия председател: "Да знаеш, ако искаш, заповядай", разказа Цветанов.

След обявяването на оставката, с благодарност за съвместната работа се обадили вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, Валери Симеонов (НФСБ), Веселин Марешки ("Воля"), Мустафа Карадайъ (ДПС) и хора от БСП. Цветанов вече имал и 3-4 предложения за работа: "Хората имат чувствителност към несправедливостта", обясни офертите той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не дума, напиши роман.

04.06.2019 07:50:13

Анонимен

ЗАЩО СОЛ… НА ЦВЕТАНОВ – ШЕФЪТ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ГО ПРАЩАТ КОНСУЛ, А НЕ ПОСЛАНИК Шефът на Държавната Агенция „Разузнаване“ Драгомир Димитров отпътува като генерален консул в Мюнхен. Онова, което остава скрито от официалната информация, е, че Драгомир Димитров сбъдна мечтата си, не само да се върне в дипломатическата работа, както пишат услужливо проправителствени медии, а да живее точно в Германия. Какво остава зад себе си шефът на Разузнаването, служба, в която какво точно се случва, обществото хабер няма? Според брилянтни външни източници, разузнаването ни на този етап е „разбито“, с „отровена атмосфера“, а Димитров се е славел като сол… на Цветан Цветанов. Димитров минава за най-личното предано лице на Цветанов и Борисов. В разузнаваческите среди се говори и за определени изпълнени „поръчки“, но на този етап мълчанието, казват, е здравословно… Не е случаен и факта, че Драгомир Димитров отиде генерален консул в сърцето на Бавария – Мюнхен, особено като се знае, че Бавария е идейната и според някои – и финансова база на ГЕРБ. Има ли задачи и в това отношение Димитров, тепърва ще става ясно. Драгомир Димитров има елемент „ДС“ в биографията си и именно заради това не става за пост – посланик. Затова го пратиха консул. Външни източници лаконично изтърват и, че става дума и за сериозни провали в службата „Разузнаване“, както и за покриване на покрив, барбекю и обзавеждане със система за наблюдение и контрол…

03.06.2019 19:59:28

Палестинец

Интересно какво ще стане сега с хората на ЦЦ? Вътре в ГРОБ, на повечето държавни служби, включително и по посолства и консулства. Напр. както написаха в един друг сайт - със "солташака на Цветанов" сегашното генерално консулче в Мюнхен и бивш псевдоръководител на т.нар.разузнаване, и стотици други знайни и незнайни нехранимайковци...

03.06.2019 17:50:09

Анонимен

По-точно иска да каже: "Аз не ти казвам, ама ти си знаеш". Това е най-дипломатичното изказване на този плъх. Без съмнение, дипломатичността тук е пълна случайност пред вид добре известните способности на автора.

02.06.2019 10:51:08

Анонимен

Кажи . Не смея да кажа лоша дума за Борисов!

02.06.2019 10:32:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.