• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

С пари от глобени шофьори ще се финансира видеонаблюдението

С пари от глобени шофьори ще се финансира видеонаблюдението

/КРОСС/ Пари за борба с тероризма и другите заплахи за националната сигурност има, заяви по бТВ председателят на вътрешната комисия в парламента Цветан Цветанов (ГЕРБ). Коментарът му дойде във връзка с атентата в Манчестър, при който загинаха над 20 души.

„Това е един терористичен акт, който показва, че не може да има държава, която е застрахована от нападение. Великобритания е държава, която може да бъде давана за пример за начина, по който си организира антитерористичната политика", коментира Цветанов.

По думите му данните от службите показват ясно, че непосредствена заплаха за България няма, но в последните няколко месеца при масови мероприятия се вземат допълнителни мерки за сигурност.

Цветанов посочи, че на работно съвещание днес е коментирано с представители на институциите, че на преден план към момента е възстановяването на фонд „Пътна безопасност": „От нарушителите на Закона за движение по пътищата може да се финансира инфраструктурата за видеонаблюдение. Единствената възможност да възстановиш всичко, което се е случило преди терористичния акт, минава през видеонаблюдението".

Като други мерки председателят на вътрешната комисия посочи възможността ДАНС да получава данни за пътуващите по въздух, както и даването на достъп на полицията до дактилоскопските данни на бежанците.

Освен това, от 30 юни влиза в сила ограничението от до 10 предплатени сим карти на един абонат.

Цветанов допълни, че с оглед предстоящото европредседателство, мерките за сигурност така или иначе ще се затегнат.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Има Основен закон СПАЗВАЙТЕ ГО

Още преди години има писмени доклади как чрез камери зомбират водачи на МПС с цел снимане на нарушители и зверски глоби..Ползват инсталирани зомби съоръжения в лични документи и талони на автомобилите.Зомбираните се снимат следват зверски разоряващи глоби ..след това години наред са трайно повредени заради обемен зомби ДМК.

24.05.2017 19:01:59

Глобите са НЕЗАКОННИ

НАгли престъпници на ВЛАСт принудиха десетки хиляди полицаи да станат опасни терористи застрашаващи живота на милиони българи и гости. Униформените вместо да изпълняват стриктно ЗАКОНА,са хвърлени срещу милиони водачи с цел обезпечаване трайно увреждане на земята чрез нагло вредни скенери фарове и холограмни оръжия .. МВР изпълнява НЕЗАКОННО НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ПРОЕКТО Наредби прокарани с измама през парламента..

24.05.2017 18:59:53

арести з а масовите убиици

Новост са СПИН активатори маскирани като камери с лед сканери..до 11 секунди стигат за трайни увреждания на водачи и пътници в обсега на действие ..АКо сте погълнали с напитки или лекарства нано скенери или микрочипове тези камери активират вражеската техника в телата ВИ.

24.05.2017 18:57:17

Арести за престъпниците на власт

Видео терористичната нагло престъпна техника се ползва за трайни увреждания на милиони деца и възрастни дневно.ВИновните длъжностни лица като Цветанов ограбиха милиард от народа за покупка и монтаж на терористична и педофилска техника .Става въпрос за НАГЛО КОРУПЦИОННИ СДЕЛКИ с ограбени от народа милиони.

24.05.2017 18:55:44

АМАН от видео терористи

Цветан Цветанов не можа да прочете че Основния закон забранява видео терористичната техника ето и:чл.32) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие. ВИдеокамерите са монтирани в нарушение на Основния закон.ПОлзват се от неизвестни терористи за изключително нагли анти човешки експерименти. Уврежданията на децата са трайни и трудно лечими.Пострадалите имат видими увреждания вкл в областта на очите. Засечени са увреждания от обемни скенери с цел следене на импланти и паразити в деца и учители.Чрез видеотехниката се провеждат недопустими експерименти вкл блокаж съзнание ,озверяване и насъскване,обемно обсебване.

24.05.2017 18:53:21

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.