• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Цветанов: Управленската ни програма е готова

Цветанов: Управленската ни програма е готова

/КРОСС/ "Хоризонтът на парламента е 4-годишен мандат, нормално е председателите на парламентарни групи да работят в една посока и да водят диалог по всички теми. БСП се стараят да провокират парламентарното мнозинство и изпълнителната власт. Ясни са приоритетите за българското председателство, хубаво е, че България успя да изведе сред водещите и темата за Западните Балканите". Това акцентира по БНТ председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му България може да бъде регионален лидер.

"Темата "НДК" беше повдигната от БСП, ние подкрепяме всяка инициатива за прозрачност, затова беше създадена и Комисията за НДК. БСП са притеснени, те не могат да осъзнаят, че изборите приключиха. Те могат да се върнат в политическия мач, когато са част от общите цели на българското правителство", заяви Цветан Цветанов.

Той поздрави външно министерство и всички, които имат отношение по предстоящото подписване на Договора за добросъседство с Македония. Това, по думите му, ще доведе до намаляване на напрежението в отношенията с югозападната ни съседка.

"Управленската програма е готова, тя трябва да бъде график за реализирането на секторни политики. Смятаме, че е много по-важно да имаме детайли със срокове. Управленската ни програма е много стойностна", посочи той.

По отношение на доходите, Цветанов каза, че минималната работна заплата в края на мандата ще достигне 650 лв., а средната - 1500 лв.

"Страната ни се движи в позитивен план", каза Цветанов. "С Обединените патриоти работим изключително добре, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и благодари за коректността в отношенията с коалиционните партньори", допълни той.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ДО АНОНИМНИЯ ДОЛУ.ВАЖНОТО Е ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ В БЛАТОТО И СЪС ЛЮБОВ КЪМ БСП И ПАРТИЯТА МАЙКА ОТ РУСИЯ

18.07.2017 12:55:54

Анонимен

Ами вие вече ще приключите с мандата, тепърва ще имате управленска програма? Ама вие без програма се влачите 3то правителство. Програма имате само за крадене.

17.07.2017 23:44:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.