• 18 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8253
  •  GBP / BGN 2.3135
  •  CHF / BGN 2.0562
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 33°C

Кои са най-актуалните цветове през лятото?

Кои са най-актуалните цветове през лятото?

/КРОСС/ Всеки сезон има свое настроение. Една дума обединява всички модерни цветове през лятото и това е ЩАСТИЕ. Именно ярките, набиващи се на очи, свежи тонове са модерни през топлите месеци. Тези нюанси целят да вдъхнат оптимизъм и вълнение за предстоящи нови и красиви моменти, съобщават от crops.

Повечето мъже винаги са били по-скромни в цветовия си избор за облекло, интериор, кола, аксесоари. За тях бялото и черното винаги са на мода. При жените обаче драмата е голяма, тъй като кокетността и усещането за блясък изпъкват с енергията, която излъчват, изразена чрез цветовете. Може да е нещо семпло, но ярко или пък нещо екстравагантно, но по-тъмно - и чрез двата подхода ще привлечете внимание, което всъщност е желаният резултат!

Нека да започнем с Жълтото.

Този цвят е контрастен на всички други тонове, защото създава усещане не толкова за обичайното спокойствие, колкото за игривост, веселба, щастливи слънчеви дни. Комбинира се умело с всички останали цветове, като дори им придава свежест.

Вторият цвят е Прасковеното.

Брандовете обичат да използваъ оранжево в своите реклами и през 2016 това продължава да е така. Това е цветът, излъчващ приятелство, топлина, достъпност.

Тюркоазът принадлежи към синьо-зелените нюанси.

Неговата яркост и изразителност го причисляват към игривите цветове, но през новия сезон този цвят носи съвсем различно настроение - на мекота, чистота и спокойствие.

Синьото е цветът на спокойствието.

Това е нюансът, който подтиква към мечтателност. Не случайно е и сред топ цветовете на 2016 г., а по-тъмният му вариант напомня за морето - в тишината царува спокойствието.

Розовият кварц напомня ведър залез в безгрижните летни месеци, а огненото червено, разбира се, насърчава към непознатото и е изпълнено със страст.

Това са актуалните цветове, които диктуват модата както в облеклата, така и във визиите на повечето големи брандове. Установено е, че гореизброените цветове продават.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.