• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Нападнаха журналист и оператор на магистрала "Тракия"

Нападнаха журналист и оператор на магистрала "Тракия"

/КРОСС/ Репортер и оператор на „Нова телевизия" бяха нападнати на магистрала "Тракия".. Потърпевшите са репортерът Мария Милкова и операторът Огнян Пенев.

Нападението е станало малко след 22.00 часа снощи на 146-ия километър на магистрала „Тракия". Двамата пътували към Стара Загора. Огнян изпреварил лек автомобил, когато го застига черна кола със затъмнени стъкла. Тя му присветва да се отдръпне от магистралата. В този момент се появява втора кола, също със затъмнени стъкла, която ги засича.

„През цялото време се опитваха да ни изтласкат от магистралата. В следващия момент, в който те спряха, изскочиха 6-7 мъже доста едри. Започнаха да удрят по шофьорската врата. Искаха да счупят стъклото и отвориха. Нанесоха ми няколко удара в областта на лицето", разказа Огнян Пенев.

„Аз се опитах да набера 112. В момента, в който видяха, че съм с телефон, единият го изтръгна от моята страна. Те явно се страхуваха да не сме ги записали. В този момент видях, че те вече го бият. Удряха го по цялото лице. Само това, че се разкрещях, че сме от NOVA ги спря", разказа още Мария Милкова.
Биячите застанали с колите си така, че спрели цялото движение по магистралата. Хората от спрелите автомобили станали свидетели на екшъна, но никой не слязъл да им помогне.

„Вероятно ги беше страх. Още по-абсурдното е, че спирайки така цялото движение, можеше да стане верижна катастрофа с много жертви. Спаси ни това само, че сме от „Нова", каза Мария Милкова.
Огнян си е извадил медицинско. Двамата с Мария от снощи до днес на обяд дават показания в полицията.
По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и за грабеж на телефон. Нападателите вече са известни на полицията, те са охранители, но все още не са задържани.

„Вече разполагаме с тяхната самоличност. Те се укриват към момента и са обявени за общодържавно издирване. Надяваме се много скоро да ги арестуваме", обясни зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

УБО-кетеринг комунизма

БОКо не е ли карал някой от двата джипа със незаконно затъмнените стъкла?! Или кандидат военното министър ДС-прасьо КараКочинов (с отказан достъп до секретна информация на НАТО!) ?!

16.04.2017 20:45:36

Анонимен

Това с арестуването няма да стане, защото, прокуратурата и полицията са покровители на мутрите. Ако нещо им направят това означава че те трябва да влязат в затвора!!!

16.04.2017 16:34:09

Анонимен

Само и единствено щото са от "Нова" ги било спасило!!! Е как ви спаси, при положение, че е имало побой.!?! Як. Пропаганда от тъпа телевизия-подлога!

16.04.2017 10:41:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.