• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Първият в света извит 21:9 UltraWide монитор от LG

Първият в света извит 21:9 UltraWide монитор от LG

/КРОСС/ LG Electronics представи извития 21:9 UltraWide монитор (модел 34UC97). Първият монитор в света, който комбинира извит In-Plane Switching (IPS) екран с 21:9 аспектно съотношение заедно с приковаващия погледа 86,36-сантиметров (34-инчов) дисплей, предоставя впечатляващо качество на картината, професионална функционалност и широка гама от удобни опции за свързване. 

Благодарение на IPS технологията на LG, извитият UltraWide LG монитор предоставя потапящи в картината широки зрителни ъгли, които позволяват на потребителите да гледат екрана ясно, без изкривяване на картината - буквално от всеки ъгъл. LED подсветката осигурява дълбоки нива на черното и богати цветове за невероятен контраст и детайл на цветовете, а неговата Ultra Quad High Definition (UQHD) резолюция с 3440x1440 пиксела кара филмите, игрите и спортовете да оживеят.

„Много от хората прекарват повече време пред мониторите си, отколкото пред телевизорите си и въпреки това индустрията не създава иновации със същото темпо, когато става въпрос за монитори. При нас в LG иновациите в дисплей технологиите не се ограничават само с водещите ни телевизионни продукти, ето защо увеличаваме сегмента ни монитори с извития 21:9 UltraWide модел", каза Хийонг-сей Парк, завеждащ IT бизнес поделението на LG Electronics Home Entertainment Company.

Водещият модел на LG, извитият IPS 21:9 UltraWide монитор, е цялостно решение, еднакво добре пригодено за нуждите на професионалните потребители и любителите на домашните развлечения, с допълнително екранно пространство, така че потребителите могат да заместят инсталациите от два отделни монитора. Фабрично калибриран, мониторът гарантира точността на цветовете на изходните материали - задължително условие за професионалните фотографи и графичните дизайнери.

Съвместим както с PC, така и с Mac, мониторът LG 34UC97 се справя с лекота с тежки графики и видеа, на която и да е операционна система и поддържа Thunderbolt 2 за високоскоростно прехвърляне на данни - четири пъти по-бързо от USB 3.0 - като същевременно дава възможност на множество устройства да бъдат линейно свързани едно с друго.

Функцията на LG за разделяне на екрана на четири (4-Screen Split) прави мултитаскинга лесен, като дели дисплея на до четири секции в осем различни съотношения. Потребителите могат да приоритизират прозорците си по размер и позиция, вместо да трябва ръчно да променят големината и мястото на всеки прозорец поотделно. Няколко прости кликвания с мишката позволяват на потребителя бързо да подреди прозорците си в различни, удобни конфигурации - перфектно решение за професионалисти, които имат нужда да виждат няколко програми едновременно. За допълнителна многофункционалност е добавена и функцията за свързване Dual-Link Up, която позволява на монитора да се свърже с устройства от два източника (например смартфони, PC-та, камери, Blu-ray плейъри или гейминг системи) и показва всеки на отделен екран, едновременно.

Добавяйки мека извивка към този монитор с аспектно съотношение 21:9, LG успява да създаде уникален продукт, който гарантира едно потапящо в картината преживяване. Мониторът притежава и MAXXAUDIO® и 7W система със стерео високоговорители, която гарантира оптимално аудио озвучаване във всички честоти.

Основни спецификации:
• извит 21:9 UltraWide QHD (3440*1440) дисплей - с 2.4 пъти повече визуална информация в един и същ момент, в сравнение с Full HD монитор.
• IPS технология с широки зрителни ъгли от 178 градуса, които позволяват кристалното виждане на дисплея, без изкривяване на картината от които и да е ъгъл.
• sRGB над 99% цветова гама, LG IPS реалистични цветове и широки зрителни ъгли
• Два Thunderbolt 2 порта, два HDMI и два USB 3.0 порта, и Display Port
• MaxxAudio® технология за по-дълбок бас и кристално чисти високи звуци, два вградени 7W високоговорителя.
• 100x100 VESA съвместимост

 

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 82 000 души в 119 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от четири бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution и Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, миялни машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR партньор на 2014 г. За повече информация относно LG Electronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.

Компанията LG Electronics Home Entertainment е глобален лидер в областта на телевизорите, аудио видео системите, мониторите, персоналните компютри, дигиталните постери и търговските дисплеи. Компанията отбеляза нова ера на телевизионния пазар, създавайки новаторски технологии като OLED телевизора и внедрявайки интуитивна операционна система, която позволява на потребителите да се насладят на всички предимства на „smart TV" технологията. LG предоставя иновативни продукти в областта на домашното развлечение, водени от награждаваните многократно 4K OLED телевизори, ULTRA HD телевизори и webOS телевизори. За повече информация посетете www.LG.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.